about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

بدافزاری برای خالی کردن دستگاه‌های خودپرداز

برخی از بد افزارهای دستگاه‌های خودپرداز (ATM) به گونه ای طراحی شده اند که به سرقت اطلاعات حساس می‌پردازند.

موسسه خبری سایبربان: برخی از بد افزارهای دستگاه‌های خودپرداز (ATM) به گونه ای طراحی شده اند که به سرقت اطلاعات حساس می‌پردازند. با این حال، برخی از این تهدیدات مهاجم را قادر می‌سازد تا به سادگی به دستگاه فرمان دریافت پول بیشتری را بدهد!

هفته گذشته، در کنگره ارتباط هرج و مرج (CCC)، زوجی از محققان آلمانی نشان دادند که بدافزاری را کشف کرده اند که به مجرمان اینترنتی توانایی به دست آوردن کنترل  ATM و دستور توزیع پول بیشتری را می‌دهد.

با توجه به Wired، عنصر مخرب بر روی یک درایو  USB نصب شده است. مهاجم به یک دستگاه ATM آسیب پذیرکه با ویندوز XP در حال اجرا بود، دست یافت و یک قطعه از شاسی آن را برای دستیابی به پورت  USBقطع کرد.

هنگامی که این عمل انجام شد، درایو‌های مخرب به آن متصل شده و ATM  به سختی دوباره راه اندازی می‌شود. در طول راه اندازی مجدد، این بدافزار ریجستری‌ها را به منظور ارائه کنترل مهاجم از ماشین بازنویسی می‌کند.

پس از چند روز، هنگامی که  ATM پر از پول نقد است، مهاجم به سراغ آن می‌رود و با استفاده از منوی مخفی برای قطع اتصال به شبکه و دریافت پول عملیات خود را آغاز می‌نماید.

معلوم نیست که چه کسی در پشت این قطعه از بدافزار قرار گرفته، اما محققان بر این باورند که او شخصی است که دستگاه را مهندسی کرده یا که با دانش ساخت داخل آن آشناست. در هر صورت، دانش عمیقی از دستگاههای خودپرداز برای بیرون کشیدن چنین حمله ای مورد نیاز است.

این مهاجمان می‌خواهند ناشناس باقی بمانند چرا که از سازمان‌های جنایی واهمه دارند. آنها هیچ جزئیاتی از چنین مدل‌های دستگاه‌های خودپرداز را ارائه نکرده اند.

از سوی دیگر، کارشناسان می‌گویند که برخی از بانک‌ها ارتقاء ماشین آلات خود را آغاز نموده تا از رخ دادن چنین اتفاقی جلوگیری کنند. با این حال، با توجه به تعداد زیادی از دستگاههای خودپرداز در سراسر جهان، این احتمال هنوز هم وجود دارد که برخی از دستگاه‌ها به این حملات حساس باشند./

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.