about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

بدافزاری جدید با رویکرد سرقت اطلاعات و جاسوسی از کاربران وارد دستگاه رایانه ای شده و در نهایت از رایانه کاربر جهت استخراج بیت کوین نیز سوء استفاده می کند.


به گزارش کار گروه امنیت سایبربان به نقل از هک رید؛ بدافزاری مخرب در کشورهای مصر، ترکیه و روسیه منتشر شده که پس از نصب اقدام به جاسوسی از کاربران کرده و همچنین از سیستم های کامپیوتری آنها برای استخراج ارزهای دیجیتالی همانند بیت کوین استفاده می کند. نام این بدافزار «Sandvine» است.

شرکت امنیت سایبری کانادا و گروه پژوهش حقوق بشر این کشور «Citizen Lab» کشف کرد که کشورهای مصر، ترکیه و روسیه مورد حمله سایبری قرار گرفته اند. این حملات بیشتر از هر جای دیگری کشورهای مذکور را نشانه گرفته است.

این بدافزار بسیاری از مراکز مهم مانند دانشگاه ها، ادارات و نهادها را نشانه گرفته است، زیرا با تمرکز منابع کامپیوتری و اطلاعات کار را برای این بدافزار آسان می کند. به عبارتی دیگر این بدافزار هم می تواند اطلاعات را سرقت کند و هم میتواند از سیستم های کامپیوتری برای استخراج ارز های دیجیتالی سوء استفاده کند.

کارشناسان امنیت سایبری اعلام کردند که نه نتها کشورهای مذکور بلکه تمامی کشور ها باید هوشیاری خود را حفظ کنند و ترافیک سایت های خود را کنترل نماید و در صورت افزایش ناگهانی ترافیک سایت و باید مراقب بدافزار ها بود.

به طوری کلی با توجه به افزایش ارزش ارزهای رمز پایه یا ارزهای دیجیتالی موجب شده تا هکرها و گروه های هکری اقبال بیشتری به هک سیستم های کامپیوتری جهت سرقت این ارزها پیدا کنند.

این بدافزار بیشتر در کشور های مصر و ترکیه رویت شده است و توصیه میشود برای مقابله با آن از برنامه های آنتی ویروس «Avast Antivirus، 7-Zip، Opera  و  CCleaner» استفاده کنید.

 

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.