about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

فیس‌بوک با هدف مقابله با اخبار جعلی قصد دارد بخش جدیدی را به نام اخبار ایجاد کند و خدمات یادشده را در اختیار کشورهای مختلف جهان قرار دهد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان  به نقل از انگجت، خدمات اخبار فیس‌بوک متناسب با شرایط و رویدادهای محلی کشورهای مختلف در شش کشور جهان راه‌اندازی می‌شود.
این فرایند ۱۲ ماه زمان خواهد برد. خدمات اخبار فیس‌بوک اولین بار در آمریکا راه‌اندازی شد تا جلوی پخش اخبار و شایعات گسترده در زمینه شیوع ویروس کرونا، انتخابات آتی ریاست جمهوری ایالات‌متحده و غیره گرفته شود.
شش کشوری که در کنار آمریکا قرار است خدمات اخبار فیس‌بوک در آن‌ها راه‌اندازی شوند عبارتند از انگلیس، آلمان، فرانسه، هند و برزیل. در آمریکا فیس‌بوک مجبور است برای انتشار اخبار خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری به آن‌ها پول پرداخت کند. اما این فرایند در سایر کشورها مشخص نیست.

منبع:

تازه ترین ها
ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.