about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

بحران بعدی انگلیس در حوزه سایبری

مدیر اسبق مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس بحران بعدی این کشور در حوزه سایبری را تشریح کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سیاران مارتین (Ciaran Martin) مدیر اسبق مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس (NCSC) طی اظهاراتی اعلام کرد، من معتقدم بحران بعدی که انگلیس در حوزه سایبری با آن روبرو است، ترکیبی از خطای کارکنان و عدم بینش از سوی هکرها خواهد بود.

او که به‌تازگی از سِمت خود استعفا داده گفت، همان‌طور که هکرها در سال 2017 با باج افزار وانا کرای (WannaCry) به‌طور ناخواسته مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس را هدف حمله قرار داده و سامانه‌های خدمات بهداشتی این کشور را دچار هرج‌ومرج کردند، چنین اتفاقاتی ممکن است دوباره تکرار شوند.

وی در مصاحبه‌ای خاطرنشان کرد:

حدس من این است که بحران بعدی در حوزه سایبری حملات ناخواسته سایبری است که عوامل آن ماهیت کاری که انجام می‌دهند را درک نمی‌کنند. ترس من این است که کارکنان شرکت‌های خصوصی و بخش‌های دولتی با یک اشتباه کوچک سامانه‌های مهم را در معرض حملات باج افزاری قرار دهند.

سیاران مارتین در سال 2013 مدیرکل ستاد ملی ارتباطات انگلیس شد و بعد از انتخابات 2015 انگلیس بر تأسیس مرکز ملی امنیت سایبری این کشور نظارت داشت. او به‌تازگی این سمت را ترک کرد تا در دانشگاه آکسفورد به‌عنوان پروفسور مدیریت عمومی مشغول به خدمت شود.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد