about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

با چه برنامه‌هایی ایمیل کاربران چک می‌شود.

 به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ دراین‌بین برنامه‌های خودکاری ایجادشده تا این کار را انجام دهد: برنامه‌هایی که ما تاکنون شناخته‌ایم و برنامه‌هایی که تاکنون پنهان مانده‌اند و فقط خود دولت‌ها می‌دانند.

با داستان جاسوسی‌های NSA امریکا از کاربران داخلی و خارجی این کشور، ابعاد برنامه‌های مانیتورینگ و کنترل‌کننده به‌طور بی‌سابقه‌ای توسط پایگاه روس‌ها علیه غرب و بعضاً لو رفتن برخی برنامه‌های چینی و روسی توسط دنیای غرب لو رفت. (غربی‌ها نیز کسپرسکی را عامل جاسوسی و تولید انواع بدافزار روی سامانه‌های آی تی غرب می‌دانند.)

ما اکنون می‌دانیم که برنامه‌ها (نه نرم‌افزار) و بعداً نرم‌افزارهایی به شرح زیر، ابزار جمع‌آوری اطلاعات از شهروندان شده‌اند که تاکنون رسانه‌ای شده‌اند.
XKeyscore
PRISM
ECHELON
Carnivore
DISHFIRE
STONEGHOST
Tempora
Frenchelon
Fairview
MYSTIC
Boundless Informant
BULLRUN
PINWALE
Stingray
Dropmire
Stateroom
Bullrun
MYSTIC
MonsterMind
لو رفتن یا لو دادن برنامه‌های مانیتورینگ آمریکایی بخشی از داستان بزرگ چک کردن شهروندان کره زمین است که تورفته و هم‌زمانی که این خبر را می‌خوانیم برنامه‌های زیادی که ما نمی‌دانیم، همچنان به این امر مشغول هستند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد