about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اینستاگرام اخیرا از تصمیم خود برای پایان دادن به قابلیت بالا کشیدن لینک یا همان سوآیپ کردن در پلتفرم خود از تاریخ ۳۰ آگوست (۸ شهریور) خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ بر اساس آنچه اینستاگرام اعلام کرده، کاربران این شبکه اجتماعی محبوب، از این پس به جای سوآیپ کردن، از استیکرهای حاوی لینک استفاده خواهند کرد. طراحی این استیکرها به گونه‌ای است که لینکی را در خود جای داده‌اند و با تپ کردن روی آن، کاربر به وب‌سایت‌های مختلف هدایت خواهد شد.

اینستاگرام در خصوص علت بازنشسته کردن ویژگی سوآیپ کردن، توضیح داد که این تصمیم به منظور ساده‌سازی تجربه ایجاد استوری‌ها و همچنین فراهم کردن امکانی برای کنترل خلاقانه بیشتر در تولید استوری‌ها در فرمت استیکر اتخاذ شده است.

اینستاگرام، تست این تغییر و به‌روزرسانی را از اوایل تابستان امسال آغاز کرده و در ماه ژوئن نیز این شرکت، به صورت آزمایشی امکان استفاده از استیکرهای حاوی لینک را برای برخی از کاربران فراهم کرد. گفته می‌شود که این ویژگی فعلا در اختیار برخی از افرادی که تعداد دنبال‌کنندگان آنها بیش از ۱۰ هزار نفر بوده، قرار گرفته است.

اینستاگرام معتقد است که با توجه به نحوه استفاده کاربران از این شبکه اجتماعی، استیکرهای حاوی لینک بیشتر مورد استقبال قرار خواهد گرفت. تفاوت اصلی میان این دو قابلیت در دسترسی به وب‌سایت‌های خارجی، جدای از شکل ظاهری آنها، در این است که کاربران می‌توانند به استوری‌های حاوی استیکر پاسخ (Reply) دهند که این امکان در صورت استفاده از بالا کشیدن صفحه وجود ندارد.

به گفته اینستاگرام، در حال حاضر، این امکان تنها برای کاربرانی فراهم شده که تاکنون از قابلیت سوآیپ استفاده می‌کردند؛ اما این شرکت در تلاش است تا بتواند این قابلیت را در اختیار تمامی‌کاربران این پلتفرم قرار دهد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.