about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بخش انرژی آزمایشگاه ملی شتاب‌دهنده اسلک (SLAC) موفق شده یک آنتن ۱۰ سانتیمتری را توسعه دهد تا از اعماق زمین به توان پیام ارسال کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ غواصان در اعماق دریا مجبورند از زبان اشاره برای ارتباط با یکدیگر استفاده کنند. این مسئله بیشتر از آنچه به علت مشکلات تنفسی باشد، بدین دلیل است که امواج رادیویی نمی‌توانند در اعماق دریا، غار‌ها و تونل‌ها انتشار پیدا کنند. حال بخش انرژی آزمایشگاه ملی شتاب‌دهنده اسلک (SLAC) موفق شده یک آنتن ۱۰ سانتیمتری توسعه دهد و این مشکل را حل کند.

قوانین فیزیک نشان می‌دهند که امواج رادیویی نمی‌توانند به موادی نظیر آب، خاک یا سنگ نفوذ کنند و این مسئله به یکی از نقاط ضعف تکنولوژی ارتباطی بیسیم مدرن بدل شده. حال آنتن جیبی آزمایشگاه اسلک قرار است با انتشار امواج VLF (امواج رادیویی با بسامد بسیار کم) روش دیگری در پیش بگیرد.

همان‌طور که می‌دانید از امواج رادیویی برای پخش برنامه‌های شبکه‌های مختلف و سیستم‌های رادار و جهت‌یابی استفاده می‌شود و به همین دلیل گستره محدودی دارند اما امواج VLF بر خلاف امواج رادیویی می‌توانند تا هزاران کیلومتر را بپیمایند و به آب‌وخاک نیز نفوذ کنند.

البته این اولین باری نیست که از امواج VLF برای نفوذ به موانع فیزیکی استفاده می‌شود اما آنتن ۱۰ سانتیمتری جدید، نسبت به مدل‌های دیگر اندازه‌ی کوچک‌تری دارد و می‌توان از آن برای تولید فرستنده‌های بسیار کوچک و سبک استفاده کرد. بدین ترتیب به‌احتمال‌زیاد و در آینده‌ی نزدیک شاهد توسعه تجهیزات نظامی و دفاعی متفاوتی با این آنتن خواهیم بود.

آزمایشگاه اسلک مدعی شده‌ که کارآمدی امواج این محصول جدید نسبت به دیگر آنتن‌های فشرده ۳۰۰ برابر بیشتر بوده و می‌توان تا ۱۰۰ برابر با پهنای باند بیشتری داده انتقال داد. بدین ترتیب آنتن ۱۰ سانتی‌متری آزمایشگاه اسلک سرعت انتقال داده‌ای معادل ۱۰۰ بیت بر ثانیه و کاربر می‌تواند با استفاده از آن در کسری از ثانیه، یک پیغام را ارسال کند.

البته ۱۰۰ بیت بر ثانیه، سرعت بالایی نیست اما همین رقم نیز گاهی اوقات می‌تواند به نجات جان انسان‌ها در شرایط سخت بی انجامد. برای مثال اگر شخصی در اعماق زمین‌گیر افتاده باشد با ارسال مشخصاتش می‌تواند جان خود را نجات دهد.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.