about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بایدن رئیس سایبری نیروی دریایی آمریکا را به‌عنوان معاون فرماندهی سایبری آمریکا معرفی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ لوید آستین وزیر دفاع آمریکا سه‌شنبه هفته گذشته اعلام کرد که جو بایدن رئیس شاخه جنگ دیجیتال نیروی هوایی را به‌عنوان معاون بعدی فرماندهی سایبری ایالات‌متحده معرفی کرده است.

ژنرال تیموتی هاگ (Lt. Gen. Timothy Haugh) رئیس فعلی واحد شانزدهم نیروی هوایی (واحد سایبر نیروی هوایی) جایگزین ژنرال چارلز مور خواهد شد که از سپتامبر 2020 به‌عنوان معاون فرمانده سایبری آمریکا خدمت کرده است.

در صورت تأیید سنا، این جابجایی فردی را که در چندین سمت کلیدی در فرماندهی سایبری خدمت کرده است، در رأس سازمانی قرار می‌دهد که به دنبال تقویت عملیات دیجیتال برای دفاع از انتخابات میان‌دوره‌ای 2022 در برابر دخالت‌های خارجی است.

ژنرال هاگ که محتمل‌ترین گزینه برای جانشینی ژنرال پائول ناکاسونه فرماندهی سایبری و رئیس آژانس امنیت ملی آمریکا محسوب می‌شود، قبل از اینکه زمام شانزدهمین واحد نیروی هوایی را در سال 2019 به دست بگیرد، فرمانده نیروهای مأموریت ملی سایبری بود.

وی در آن نقش به‌عنوان فرماندهی سایبری در یک گروه ویژه مشترک امنیت انتخابات با آژانس امنیت ملی که برای محافظت از انتخابات میان‌دوره‌ای 2018 در برابر هکرهای خارجی کار می کرد، خدمت کرد، اقدامی که عملیات (Operation Synthetic Theology) نامیده شد.

قبل از آن، هاگ به‌عنوان مدیر اطلاعات فرماندهی سایبری و معاون رئیس گروه ضربت مشترک آرس (Task Force-Ares)، بود، واحد ویژه ای که پنتاگون در سال 2016 ایجاد کرد و دستور ساخت سلاح‌های سایبری تهاجمی برای مبارزه با داعش را به آن صادر کرد.

ژنرال هاگ به‌عنوان رئیس شانزدهمین واحد نیروی هوایی، بر توسعه اولین واحد جنگ اطلاعات نیروی هوایی که مسئول مأموریت‌های مختلف از جمله سایبری است نظارت داشت.

وزیر دفاع آمریکا همچنین اعلام کرد که دریادار کریگ کلاپرتون (Navy Rear Adm. Craig Clapperton) ضمن نامزدی برای ارتقاء درجه به‌عنوان رئیس بعدی فرماندهی سایبری ناوگان نیروی دریایی نامزد شده است. او جایگزین دریاسالار راس مایرزی (Ross Myers) می‌شود که قبلاً معاون فرماندهی سایبری آمریکا بود.

کلاپرتون در حال حاضر نفر دوم فرماندهی سایبری ناوگان نیروی دریایی است. وی پیش از این معاونت عملیات در فرماندهی سایبری آمریکا را بر عهده داشت.
مشخص نیست سنا چه زمانی این دو نامزد را تأیید خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.