about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

بایدن به تیک تاک روی خوش نشان داد

دولت آمریکا از ۲ دادگاه خواسته درخواست های تجدید نظر درباره ممنوعیت تیک تاک را لغو کند. این درخواست ها در زمان دولت دونالد ترامپ ارائه شده بود.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از رویترز، دولت بایدن از ۲ دادگاه تجدید نظر در آمریکا خواست درخواست‌های وزارت دادگستری این کشور درباره تجدید نظر ممنوعیت دانلود تیک تاک در آمریکا را لغو کند.

ماه گذشته رئیس جمهور آمریکا مجموعه‌ای از دستورات اجرایی دونالد ترامپ برای ممنوعیت دانلود وی چت، تیک تاک و اپ های چینی دیگر را لغو کرد و همزمان دستور داد بررسی‌های جدیدی در این زمینه انجام شود.

وزارت بازرگانی آمریکا در ۲۲ ژوئن به طور رسمی تهیه فهرست تراکنش های ممنوع با بایت دنس (مالک تیک تاک) و تنسنت (مالک وی چت) را رها کرد. ‏ از سوی دیگر وزارت دادگستری آمریکا نیز اعلام کرد درخواست‌ها برای تجدید نظر ممنوعیت این اپ ها لغو شده است.

در این میان دولت آمریکا اعلام کرد مشغول مذاکره با وکلای وی چت است و تا ۲۶ جولای تصمیم خود را به دادگاه اعلام می‌کند.

در دولت دونالد ترامپ، وزارت بازرگانی آمریکا به دنبال ممنوعیت استفاده از تیک تاک و وی چت در آمریکا بود. اما دادگاه اجرای این ممنوعیت‌ها را مسدود کرد.

این درحالی است که طبق دستور بایدن وزارت بازرگانی وظیفه نظارت بر اپلیکیشن‌هایی مانند تیک تاک را دارد که ممکن است روی امنیت ملی این کشور تأثیر بگذارند. همچنین وزارت بازرگانی آمریکا ۱۲۰ روز فرصت دارد دستورالعملی برای محافظت از داده‌های آمریکایی به دست آمده یا قابل دسترس توسط شرکت‌های خارجی تعیین کند.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.