about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت های امنیتی آمریکا هشدار های جدی را در خصوص باگ امنیتی ویندوز مایکروسافت مخابره کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مشاورین بخش امنیت سایبری سازمان امنیت میهن آمریکا هشدار جدی امنیتی را به دولت داد. دلیل این هشدار، آسیب پذیر بودن سرور های مایکروسافت ویندوز است.
آژانس امنیت سایبری و زیرساخت های امنیتی آمریکا یا همان CISAروز جمعه هشدار جدی امنیتی را اعلام کرد که همه آژانس های فدرال را ملزم به به روز رسانی سرورهای ویندوز خود می کند. این سرور ها در معرض حمله تهدیدی امنیتی به نام Zerologonهستند.
این، سومین هشدار جدی CISAدر طول سال بود.


آسیب پذیری Zerologonکه بالاترین سطح شدت در حمله امنیتی را داراست، این امکان را به مهاجمین می دهد تا  به طور کامل کنترل سیستم و کامپیوتر سازمان و شرکت های مهم را به دست بگیرد.


اما چرا نام این باگ Zerologonاست؟
چون مهاجم برای دسترسی و به دست گرفتن سیستم ، نیازی به سرقت و استفاده از گذرواژه  شبکه را ندارد. سیستم های مورد هدف می توانند دستگاه های آسیب پذیر متصل به شبکه باشند.


مهاجمین می توانند با دسترسی کامل به شبکه کامپیوتر، انواع حمله های باج افزاری را انجام دهند و فایل های داخلی ارزشمندی را به سرقت ببرند. مخصوصاً اگر آن فایل ها متعلق سازمان های دولتی باشد.


مایکروسافت اوایل ماه آگوست اقدامات اولیه را برای رفع این مشکل انجام داد اما به دلیل پیچیدگی این باگ، آن ها مجبور به به روز رسانی دوباره سرور های خود هستند .
این باگ تنها سازمان های دولتی را مورد هدف قرار نمی دهد، بلکه شرکت های خصوصی و افراد عادی هم مصون از این باگ نیستند و باید در زمان رؤیت آن، سیستم های شبکه خود را به روز رسانی کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.