about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت SentinelOne از آسیب پذیری در ماژول کرنل سرویس NetUSB خبر داد که می تواند میلیون ها روتر در سرتاسر دنیا را در معرض حملات اجرای راه دور کد قرار دهد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یک آسیب پذیری جدی اجرای راه دور کد (CVE-2021-45388) در ماژول کرنل سرویس NetUSB شرکت تایوانی KCodes شناسایی شده است. این سرویس، مورد استفاده میلیون ها دستگاه روتر در سرتاسر دنیا قرار دارد.

بهره برداری موفق از این نقص امنیتی، امکان اجرای کد در کرنل را برای بازیگران مخرب فراهم می کند. تبعات این رویداد می تواند جدی و گسترده باشد. 

محققین SentinelOne (سنتینل وان) این آسیب پذیری را شناسایی کردند. 

برخی از تولید کننده های روتر، از پورت های USB بر روی دستگاه های تولیدی خود استفاده می کنند. کاربران می توانند با استفاده از این ویژگی، درایوهای یو اس بی و پرینترها را بر روی شبکه به اشتراک بگذارند.

سرویس NetUSB این امکان را به دستگاه های راه دور موجود در شبکه می دهد تا با دستگاه های USB متصل به روتر تعامل کنند. 

اما شرکت سنتینل وان بخشی آسیب پذیر از کد را در ماژول کرنل شناسایی کردند که میزان حافظه کرنل را تایید اعتبار نمی کنند. این موضوع باعث ایجاد حالت سرریز حافظه خواهد شد.

شرکت های فروشنده روتری که از ماژول های آسیب پذیر NetUSB استفاده می کنند، عبارتند از: 

  • Netgear
  • TP-Link
  • Tenda
  • EDiMAX
  • Dlink
  • Western Digital

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.