about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گفته کارشناسان، یک حمله سایبری روی بانک ملی پاکستان صورت گرفته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبریان؛ به گزارش دان نیوز (Dawn news)، مقامات یک حمله سایبری به بانک ملی پاکستان (NBP) را شناسایی کرده‌اند که خدمات آن را مختل کرده و احتمالاً تا روز آینده بازگردانده می‌شود.

داون نیوز به نقل از بیانیه این بانک گفت :

«در ساعات پایانی 29 اکتبر و اوایل صبح 30 اکتبر سال جاری، یک حمله سایبری به سرورهای بانک ملی پاکستان شناسایی شد که بر برخی خدمات آن تأثیر گذاشت. اقدامات فوری برای پاکسازی سیستم‌های آسیب‌دیده انجام شد.»

بانک ملی پاکستان در بیانیه خود مدعی شد که در این مرحله، هیچ داده‌ای از مشتری یا مالی به خطر نیفتاده است؛ و تلاش‌های اصلاحی با استفاده از کارشناسان موضوعی پیشرو در صنعت، از جمله منابع بین‌المللی هر جا که لازم باشد، در حال انجام هستند.

با وجود اینکه فعلاً خدمات بانک به مشتریانش مختل شده، اما بانک ملی پاکستان ادعا کرد :

« مادر حال رسیدگی به این نقض هستیم تا اطمینان حاصل کنیم که خدمات اساسی مشتری تا فردا بازیابی خواهد شد. ما از درک مشتریان خود در این شرایط غیرعادی سپاسگزاریم.»

بانک دولتی پاکستان (SBP) نیز ضمن تأیید توسعه گفت که این حادثه در حال بررسی است. بانک دولتی پاکستان در توییتی نوشت :

«بانک ملی هیچ نقض داده یا ضرر مالی را مشاهده نکرده است. هیچ بانک دیگری نیز چنین اتفاقی را گزارش نکرده است.»

بانک مرکزی این کشور هم اظهار داشت که در حال رصد وضعیت ا از نزدیک است تا از ایمنی و سلامت سیستم بانکی اطمینان حاصل کند.

منبع:

تازه ترین ها
جاسوسی
1405/07/23 - 10:18- اروپا

جاسوسی سایبری از رهبران لهستان و انتقال اطلاعات به سرزمین‌های اشغالی

نخست وزیر لهستان اعلام کرد که شرکت جاسوسی اسرائیلی «NSO» به داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط دولت سابق این کشور دسترسی داشته است.

محدودیت‌های
1405/07/23 - 09:57- اروپا

محدودیت‌های دسترسی نیروهای اوکراینی به استارلینک

یکی از مقامات اوکراینی اعلام کرد که نیروهای نظامی این کشور ناگهان با محدودیت‌هایی در دسترسی به استارلینک مواجه شده‌اند.

تعیین
1405/07/22 - 15:21- آمریکا

تعیین میزان حقوق مرتبط با مهارت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های وال‌استریت، پاداش‌ها و ترفیع‌های شغلی را به مهارت‌های هوش مصنوعی پیوند می‌دهند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.