about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بانک مرکزی کره جنوبی، یک برنامه آزمایشی را برای استفاده از وون دیجیتال راه‌اندازی کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ هدف این برنامه ۲۲ ماهه، بررسی شرایط فنی و قانونی لازم برای ایجاد و عرضه ارز دیجیتال ملی عنوان شده است.

به گزارش بلاک کریپتو، این برنامه آزمایشی از ماه گذشته آغاز و تا دسامبر سال ۲۰۲۱ (آذر ۱۴۰۰) ادامه خواهد داشت. کره جنوبی قصد دارد در پایان این برنامه، ملزومات قانونی و فنی در مسیر ساخت و عرضه یک ارز دیجیتال ملی را مشخص کند.

در بخش فنی، نحوه طراحی یک ارز دیجیتال، بررسی روش پیاده‌سازی ارز دیجیتال ملی و تعیین این مسئله که آیا بلاک چین می‌تواند ابزاری مناسب در راه رسیدن به این اهداف باشد یا نه، زیر ذره‌بین خواهند رفت.

از نقطه نظر قانونی نیز مواردی نظیر بررسی و تحلیل مشکلات قانونی در هنگام عرضه این ارزهای دیجیتال و آماده‌سازی لوایح مناسب و اضافه کردن آنها به قانون بانکی کره جنوبی، در دستور کار قرار دارد.

این برنامه آزمایشی در چهار بخش اصلی اجرا خواهد شد:

  • طراحی ارز دیجیتال ملی و تعیین شرایط لازم: به مدت ۵ ماه؛ از مارس تا جولای ۲۰۲۰ (اسفند ۹۸ تا تیر ۹۹)
  • بازبینی از نقطه نظر فناوری: به مدت ۵ ماه؛ از آوریل تا آگوست ۲۰۲۰ (فروردین تا مرداد ماه)
  • تدوین فرایند کسب‌وکار و مشاوره: به مدت ۴ ماه؛ از سپتامبر تا دسامبر ۲۰۲۰ (شهریور تا آذر)
  • ساخت سیستم آزمایشی و تست: به مدت ۱۲ ماه؛‌ از ژانویه ۲۰۲۱ تا دسامبر ۲۰۲۱ (دی ۹۹ تا آذر ۱۴۰۰)

بانک مرکزی کره جنوبی در بیانیه خود عنوان می‌کند:

الزامی نیست که ارز دیجیتال ملی در آینده‌ای نزدیک عرضه شود؛ چرا که علاوه بر دلایل دیگر، تقاضا برای پول نقد همچنان وجود دارد. با این حال، باید خود را برای پاسخ سریع به تغییراتی که در بخش پرداخت‌ها صورت می‌گیرد، آماده کنیم.

بانک مرکزی کره اولین بار، در دسامبر ۲۰۱۹ (آذر ۹۸) به صورت ضمنی اعلام کرد که در حال بررسی جوانب مختلف در ارتباط با ارزهای دیجیتال ملی است. در آن زمان، این بانک در حال استخدام متخصصین برای پژوهش در حوزه ارز دیجیتال ملی خود و تحلیل ارزهای دیجیتال ملی کشورهای دیگر بوده است.

به نظر می‌رسد که بانک‌های مرکزی در سراسر جهان، اقدامات تحقیقاتی و گاهاً اجرایی خود را در مورد ارزهای دیجیتال ملی تسریع کرده‌اند. هفته گذشته، بانک مرکزی فرانسه یک برنامه آزمایشی را برای استفاده از یوروی دیجیتال در تسویه‌حساب‌ها، به اجرا گذاشت.

بانک تسویه‌حساب‌های بین‌المللی (BIS)، که به‌عنوان بانک مرکزیِ بانک‌های مرکزی شناخته می‌شود، اخیراً اعلام کرده است که تغییر در رفتارهای پرداختی که به‌ خاطر همه‌گیری ویروس کرونا ایجادشده است، می‌تواند نیاز به یک راهکار دیجیتال مثل ارزهای دیجیتال ملی را بیش‌ازپیش روشن کند. این بانک به نگرانی‌های ایجادشده در خصوص استفاده از پول نقد و توانایی چنین پول‌هایی در شیوع بیشتر ویروس کرونا نیز اشاره کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

زیرساخت‌های پرداخت منعطف و قابل‌دسترسی بانک‌های مرکزی می‌تواند به‌سرعت کاربردی شود. ارز دیجیتال ملی که قابلیت استفاده در پرداخت‌های کوچک را دارا باشد، ازجمله همین زیرساخت‌هاست.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.