about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

بانک مرکزی نیجریه با صدور بخشنامه‌ای از تمامی نهادهای مالی این کشور خواسته تا هرچه سریع‌تر نسبت به مسدودسازی فوری حساب‌های بانکی فعالیت‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال اقدام کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از «The Block»،‌ در این بخشنامه که در تاریخ ۵ فوریه (۱۷ بهمن) صادر شده، آمده است:

بانک مرکزی به همه نهادهای مالی یادآور می‌شود که هرگونه مشارکت در فعالیت‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال یا ارائه خدمات پرداخت به صرافی‌های این حوزه ممنوع است.

در قسمت دیگری از این بخشنامه می‌خوانیم:

بر این اساس، تمامی نهادهای مالی اعم از بانک‌های سپرده‌گذاری (DMB‌ها)، شرکت‌های مالی غیربانکی (NBFIها) و دیگر مؤسسات مالی (OFI‌ها) ملزم به احراز هویت اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در حوزه دادوستد ارزهای دیجیتال در سامانه‌های خود هستند. همچنین این نهاد باید حساب‌های بانکی متعلق به این اشخاص را سریعاً مسدود کنند. گوشزد می‌شود که تخطی از مفاد این بخشنامه با مجازات‌ها و محرومیت‌های شدید مواجه خواهد شد.

گفتنی است که شرکت‌های فعال در حوزه ارائه خدمات تبادل ارزهای دیجیتال مستقر در نیجریه به این بخشنامه واکنش نشان داده‌اند؛ با این حال، اقدامات عملی هر یک از آنها برای عمل به مفاد این بخشنامه، متفاوت بوده است.

چانگ‌پنگ ژائو، مدیرعامل نام‌آشنای صرافی بایننس در واکنش به این بخشنامه طی توییتی نوشت:

بایننس خبرهایی را از شرکای خود دریافت کرده که با صدور بخشنامه‌ بانک مرکزی نیجریه مبنی بر تعلیق حساب‌های بانکی مرتبط با ارزهای دیجیتال، تمامی واریزها و برداشت‌ها با نایرا (پول رایج نیجریه با نماد اختصاری NGN) تحت تأثیر قرار می‌گیرد. جزئیات بیشتر به‌زودی اعلام می‌شود. برای آنکه از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود، هرچه سریع‌تر نسبت به برداشت نایراهای خود اقدام کنید. 

ژائو در توییت دیگری می‌نویسد:

احتمال دارد که بانک‌های نیجریه، همکاری با صرافی‌های ارزهای دیجیتال را متوقف کنند.

وی در ادامه پیش‌بینی کرده که صدور چنین بخشنامه‌هایی می‌تواند به رونق هرچه بیشتر بازار صرافی‌های همتا به همتا بینجامد.

گفتنی است که صرافی بایننس در اعلامیه‌ای رسمی در تشریح وضعیت پیش‌آمده آورده است:

بایننس از صبح روز ۵ فوریه ۲۰۲۱ (۱۷ بهمن)، ‌به‌طور موقت، واریزها با ارز رایج نیجریه را از کانال‌های همکار خود تعلیق می‌کند. اما برداشت از حساب‌ها با این ارز کماکان روال عادی خود را طی خواهد کرد، با این حال، نهایی شدن برداشت از حساب‌ها ممکن است کمی بیشتر به طول بینجامد. ما پیشاپیش از بروز هرگونه مشکلی در این زمینه از شما عذرخواهی می‌کنیم.

مقامات بای‌کوینز (BuyCoins)، صرافی مستقر در نیجریه نیز طی توییتی نوشته‌اند:

ما به‌طور کامل از مفاد بخشنامه تازه بانک مرکزی نیجریه مطلع هستیم و تمام توان خود را به کار می‌گیریم تا با همکاری با نهادهای نظارتی از انطباق خدمات خود با چارچوب‌های قانونی مطمئن شویم. همه معاملات روی پلتفرم‌های ما روال عادی خود را طی می‌کنند و دارایی‌های کاربران نیز امن هستند.

لونو (Luno)، صرافی دیگری که در لندن مستقر است، اعلام کرده است که تا دریافت اطلاعات بیشتر از نهادهای ذیربط، کماکان به‌طور عادی به خدمات‌دهی خود ادامه می‌دهد. در اطلاعیه این صرافی آمده است:

برخی از روش‌های واریز در قالب نایرا از بخشنامه یادشده متأثر می‌شوند، بنابراین بهتر است صفحه وضعیت را برای دریافت به‌روزرسانی‌ها بررسی کنید. با این حال، خللی در برداشت‌ها ایجاد نشده و کماکان پردازش می‌شوند. تمامی دارایی‌های مشتریان در امنیت کامل است.

بخشنامه امروز بانک مرکزی نیجریه در راستای خط‌مشی‌هایی است که پیش‌تر از سوی این بانک در سال ۲۰۱۷ حول محور ارزهای دیجیتال صادر شد. گفتنی است این خط‌مشی‌ها نسبت به سو‌‌ء‌استفاده از ارزهای دیجیتال در فعالیت‌های غیرقانونی، تأمین مالی تروریسم یا پیشبرد جرایم مالی هشدار داده بود. از آن زمان، نهادهای مالی نیجریه از نگهداری یا دادوستد ارزهای دیجیتال منع و ملزم شده‌اند تا نسبت به شناسایی و احراز هویت مشتریان فعال در حوزه ارزهای دیجیتال و اطمینان از پایبندی آنها به قوانین مقابله با پولشویی اقدام کنند.

هم‌اکنون منطقه جنوب صحرای بزرگ آفریقا یا آفریقای سیاه از نظر حجم معاملات همتا به همتای بیت کوین پس از آمریکای شمالی در رده دوم جهان قرار دارد.

تازه ترین ها
کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.