about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

بانک مرکزی فرانسه اعلام کرد که پنجمین برنامه برای آزمایش ارز دیجیتال ملی خود را در ماه مارس (اسفند) به همراه چندین بانک بزرگ ازجمله بی‌ان‌پی پاریباس (BNP Paribas) و یوروکلیر (Euroclear) اجرا کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کوین دسک، بانک مرکزی فرانسه روز دوشنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که این برنامه آزمایشی با همکاری شرکت اروپایی فعال در زمینه بلاک چین لیکوئید شیر (LiquidShare) انجام شده و شامل صدور و تسویه انواع اوراق بهادار قابل معامله در بورس و فرابورس، با استفاده از فناوری بلاک چین است.

بر اساس این اطلاعیه، بانک‌هایی که در این آزمایش مشارکت داشته‌اند عبارتند از آکسا اینوستمنت منیجرز (Axa Investment Managers)، کاسیس (CACEIS)، سی‌آی‌سی مارکت سولوشنز (CIC Market Solutions)، کردیت اگریکول تیترز (Crédit Agricole Titres)، یورونکست (Euronext)، کریپتاون (Kriptown)، لا بانک پستال (La Banque Postale)، سایس دس دپوتس (Caisse des Dépôts) و چند موسسه دیگر.

بانک مرکزی فرانسه گفته است:

این برنامه آزمایشی امکان تست کردن فعالیت‌های صدور و تسویه را فراهم کرده است که مبادلات بازار ثانویه را هم در بر می‌گیرید.

این بانک در ماه ژوئن اعلام کرده بود که یک آزمایش در زمینه ارز دیجیتال ملی را با همکاری بانک ملی سوئیس، تحت عنوان پراجکت یورا (Project Jura)، انجام داده است که شامل بازار وام‌دهی عمده بانک به بانک بوده و تراکنش‌های عمومی را در بر نمی‌گرفته است.

بانک مرکزی فرانسه گفته است که برنامه‌های آزمایشی دیگری نیز در دست انجام دارد و تمام یافته‌های حاصل از این آزمایش‌ها نقش مهمی در تحلیل مزایای ارزهای دیجیتال ملی توسط این بانک خواهند داشت.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد