about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ به‌تازگی گروهی از هکرها به نام هوبا (Huba) با نفوذ به پایگاه داده‌ی یکی از بانک‌های امارات به نام «بانک سرمایه‌گذاری»(Invest Bank) و سرقت اطلاعات بسیاری از مشتریان آن، از متصدیان این بانک درخواست باج کردند. آن‌ها از طریق به‌کارگیری باج افزار، مسئولان بانک را تهدید کردند که در صورت نپرداختن 3 میلیون دلار به وسیله‌ی بیت کوین، اطلاعات مشتریان را در توییتر منتشر خواهند کرد. بر اساس برخی گزارش‌ها، حتی هکرها از طریق ارسال یک پیام کوتاه یا ایمیل، از مشتریان نیز درخواست باج کردند.
هکرها بعد از گذشت مدتی از امتناع مسئولان بانک نسبت به پرداخت وجه یادشده، تعدادی از اطلاعات را در توییتر منتشر کردند. بعد از انتشار اطلاعات، مسئولان بانک از شرکت توییتر درخواست پشتیبانی نمودند. نکته‌ی مهم این است که حتی بعد از درخواست متصدیان بانک برای حمایت توییتر، مجدداً هکرها با استفاده از یک حساب کاربری دیگر، اطلاعات حدود 500 نفر از مشتریان بانک مزبور را در این شبکه‌ی اجتماعی، منتشر کردند.
ملیت این هکرها هنوز به‌درستی مشخص نیست. برخی از پست‌های آن‌ها در توییتر، نشان می‌دهد آن‌ها اهل مالزی هستند، درحالی‌که گزارش‌های دیگر در مورد جغرافیای محل آن‌ها، از مجارستانی بودن این هکرها خبر می‌دهد. به‌علاوه شماره‌ی تلفنی که هکرهای یادشده از طریق آن پیام کوتاه ارسال می‌کردند، متعلق به انگلیس است.
امارات مدعی است در سال 2013، هکرها با نفوذ به پایگاه داده‌ی وب‌گاه یکی از رادیوهای این کشور، اطلاعات آن را برای فروش به حراج گذاشتند.
افزایش استفاده از باج افزارها، به‌عنوان یکی از عمده‌ترین تهدیدات در سال 2015، شناخته شده است.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد