about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) از مزایده پهنای باند متوسط شبکه 5G باقیمت ۴.۵ میلیارد دلار خبر داد.

به گزرش کارگروه بین الملل سایبربان ، کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد مزایده باند متوسط ۳.۵ گیگاهرتز به فراگیر کردن هر چه بیشتر شبکه 5G کمک می‌کند. طی این مزایده بیش از ۲۰ هزار پروانه طیف شبکه 5G به اپراتورها اعطا شد. قرار است کمیسیون فدرال ارتباطات در هفته جاری جزئیات بیشتری را در این رابطه منتشر کند.
«Ajit Pai»، رئیس کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا گفت: «کمیسیون فدرال ارتباطات اولین دور مزایده باند متوسط 5G را به اتمام رساند. این روزی تاریخی برای رهبری آمریکا در 5G است.» او سپس به فروش ۴.۵ میلیارد دلاری و اعطای ۲۰ هزار و ۶۲۵ پروانه اشاره کرد. 
سه اپراتور اصلی آمریکا از فرکانس‌های مختلف در شبکه 5G خود استفاده می‌کنند. Verizon از فناوری High Band یا امواج میلیمتری شبکه 5G استفاده می‌کند که سریع‌ترین نوع شبکه نسل پنجم محسوب می‌شود. البته این فناوری پوشش دهی محدودی داشته و ساختمان‌های بلند و درختان در آن تداخل ایجاد می‌کنند.
اپراتور AT&T از طیف Low Band با فرکانس ۸۵۰ مگاهرتز در شبکه 5G خود استفاده می‌کند که تفاوت چندانی با شبکه LTE نداشته و پوشش دهی گسترده و سرعت نسبتاً بالا را به ارمغان می‌آورد. این اپراتور همچنین قرار است از فناوری جدیدی به نام Dynamic Spectrum Sharing در شبکه 5G خود استفاده کند که ارائه 4G LTE و 5G را در فرکانس یکسان برای بهبود عملکرد امکان‌پذیر می‌کند.
T-Mobile از طیف Low Band با فرکانس ۶۰۰ مگاهرتز استفاده می‌کند که محدوده وسیع‌تری را پوشش می‌دهد ولی سرعت آن کمتر است. البته این اپراتور پس از ادغام با اپراتور Sprint از پهنای باند میانی ۲.۵ گیگاهرتز آن در شبکه 5G خود استفاده می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد