about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

فرمانده منطقه پدافند هوایی شرق کشور با اشاره به خودکفایی در طراحی و ساخت تجهیزات جنگ‌الکترونیک و سایبری گفت: امروز به دنبال بالابردن آمادگی رزمی خود هستیم و پدافند هوایی به دنبال هم تراز شدن با تهدیدهای هوا فضای آمریکا است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  ، امیرسرتیپ دوم  ارسلان پرویز در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهارداشت:شهیدان رجایی و باهنر همواره در جبهه مبارزه با تبعیض ها و سواستفاده از بیت المال و قدرت های فاسد حضور پررنگی داشتند.

پرویز با اشاره به هفته پدافند هوایی گفت: در دهم شهریور سال 1387 بر اساس فرمان نورانی مقام معظم رهبری با توجه به پیشرفتگی در تهدیدات هوا و فضایی، نیروی پدافند هوایی از بدنه نیروی هوایی جدا شد.

فرمانده منطقه پدافند هوایی شرق کشور با بیان اینکه در این مدت کوتاه این مدال افتخار به پدافند هوایی داده شده است که مقام معظم رهبری بیش از 600 مرتبه در خصوص اولویت اَبَربودن پدافند فرمایشاتی بیان کرده‌اند که پدافند هوایی به عنوان خط دفاعی کشور در برابر تهدیدات دشمن محسوب می‌شود گفت: : پدافند هوایی از سایر تهدیدات غافل نیست و امروز به دنبال بالابردن آمادگی رزمی خودمان هستیم.

وی بیان کرد: سرمایه اجتماعی پدافند هوایی، پشتوانه مردمی است و سرمایه معنوی ما ایمان و اعتقاد الهی محسوب می‌شود و وظیفه ما فدای ملت شدن است و دشمن از ارتشی که متکی به خودکفایی و درون زا و درس آزموده مکتب امام حسین(ع) است هراس دارد.

پرویز با بیان اینکه امروز پدافندهوایی یک ید واحد است، گفت: رزمندگان پدافند هوایی امروز در صیانت از هوا و فضای کشور و آسمان ولایت «وَالْحَافِظُونَ لِحُدُودِ اللَّه» هستند و تلاش می کنند تا پرچم پرافتخار کشور را بر قله های تعالی به اهتزاز در آورند.

امیر پرویز با اشاره به اینکه دشمن ما را تحت تهدیدهای شدید و همه جانبه قرار داده است، افزود: مجموعه پدافند هوایی جمهوری اسلامی هیچ گاه پیشرفت‌های خود را به تحریم‌ها و مسائل خارجی گره نزده است 

فرمانده منطقه پدافند هوایی شرق کشور با اشاره به اینکه پدافند هوایی به دنبال هم تراز شدن با تهدیدهای هوا فضای آمریکا است، افزود: امروز در طراحی و تولید انواع حساسه‌ها و سامانه جمع‌آوری اطلاعات و تجهیزات جنگ الکترونیک و سایبر با بالاترین فناوری به خودکفایی رسیده‌ایم.

وی با بیان اینکه امروز برای تامین سامانه های توپخانه ای و موشکی به هیچ کشوری وابسته نیستیم، گفت: برای دفاع از عرصه هوایی بیش از چندین نوع سامانه های درگیری و کنترلی بومی و به روز تولید کرده‌ایم.

پرویز در خصوص حوزه دانش بنیان عنوان کرد: به فناوری های نوین روز از جمله نانو، هوش مصنوعی، پلاسما و غیره دسترسی پیدا کرده ایم که جهت استفاده از آنان تلاش می کنیم.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد