about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

هوش مصنوعی Lisa AI: 90s Yearbook & Avatar از تصویر و صدای اسکارلت جوهانسون در یک تبلیغ به‌طور غیرقانونی استفاده کرده است.

براساس گزارش Variety، در این تبلیغ 22 ثانیه‌ای، جوهانسون در پشت صحنه فیلمبرداری فیلم Black Widow است و از بینندگان می‌خواهد که او را دنبال کنند. اما در ادامه فقط صدایی را می‌شنویم که توسط هوش مصنوعی ساخته شده و شبیه به این بازیگر زن است که درباره این مدل می‌گوید:

«فقط به آواتارها محدود نمی‌شود. همچنین می‌توانید با متون و حتی ویدیوهای هوش مصنوعی خود تصاویر ایجاد کنید. فکر می‌کنم نباید آن را از دست بدهید.»

شکایت جوهانسون از توسعه‌دهنده هوش مصنوعی

البته در انتهای این تبلیغ، Convert Software که توسعه‌دهنده برنامه هوش مصنوعی است، از متنی استفاده کرده که در آن گفته‌شده «تصاویر توسط هو‌ش مصنو‌عی Lisa AI ساخته شده و هیچ ارتباطی با بازیگر ندارند». با این حال، نمایندگان جوهانسون استدلال کرده‌اند که او هرگز سخنگوی این برنامه نبوده است و «کوین یورن»، وکیل او این وضعیت را به‌طور قانونی مدیریت خواهد کرد.

یورن در بیانیه‌ای گفت:

«ما این چیزها را ساده نمی‌گیریم. طبق روش معمول خود در این شرایط، با تمام راه‌حل‌های قانونی که در اختیار خواهیم داشت، با آن برخورد خواهیم کرد.»

همانطور که استفاده از مدل‌های هوش مصنوعی برای کاربران آسان‌تر و ساده‌تر می‌شود، احتمالاً در آینده شاهد موارد مشابه دیگری خواهیم بود. در حال حاضر موزیسین‌ها با مدل‌هایی که می‌توانند صدای آن‌ها را شبیه‌سازی کنند به مشکل خورده‌اند و اوایل امسال، آهنگی که صدای دو خواننده آمریکایی، یعنی Drake و The Weekend در آن‌ها شبیه‌سازی شده بود حاشیه‌سازی کرده بود.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد