about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان اعلام کردند که مبلغ 1.25 میلیون لاخ روپیه هند از دست رفته در کلاهبرداری سایبری بازیابی شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ پلیس کولو (Kullu) در هند ادعا کرد که چندین پرونده کلاهبرداری سایبری را کشف کرده و علاوه بر دستگیری متهمان از سایر ایالت‌ها، توانسته پول غارت شده را بازیابی کند.

گوردِف شارما (Gurdev SharmaSP کولو گفت که واحد سایبری به مجرمان سایبری توجه دارد و دائماً سعی می‌کند مردم را از طریق رسانه‌های اجتماعی آگاه کند؛ اما موارد کلاهبرداری در حال افزایش هستند.

وی اظهار داشت :

«مجرمان سایبری در حال یافتن راه‌های جدیدی برای فریب قربانیان هستند. برخی شکایات در ماه اوت امسال ثبت شدند و پلیس توانست 1.25 میلیون لاخ روپیه را بازیابی کند. آنها این مبلغ را به 8 شاکی پس دادند.»

شارما با اشاره به اینکه کلاهبرداران به تلفن‌های همراه قربانی پیامک ارسال می‌کردند، خاطرنشان کرد که خدمات سیم کارت آنها در صورت عدم به‌روزرسانی سریع متوقف می‌شود.

وی ادامه داد که بسیاری افراد با شماره ارائه شده تماس می‌گیرند و کلاهبرداران به آنها می‌گویند که یک برنامه تلفن همراه به نام «QuickSport» را بارگیری کنند.

سپس، کلاهبرداران به تلفن همراه قربانی دسترسی می‌یابند و از طریق بانکداری آنلاین پول را از حساب‌های بانکی قربانیان را می‌کنند. قربانی باید در اسرع وقت به شماره ارائه شده از سوی پلیس جرایم سایبری را گزارش دهد تا پول غارت شده بازیابی شود.

منبع:

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.