about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

بازگشت USB قاتل

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ یک هکر روسی با نام مستعار بنفش تیره (Dark Purple)، در سال میلادی گذشته، ابزاری به نام «USB Killer» که شباهت بسیار بالایی به USB عادی دارد تولید و عرضه کرد. خازن‌های این ابزار با اتصال به هر رایانه یا دستگاهی، شارژ شده و با اعمال ولتاژ بالا، باعث سوختن آن می‌شوند.
به تازگی یک شرکت امنیت سخت‌افزاری هنگ‌کنگی که ادعا می‌کند سال گذشته اولین هدف هکر روسی بود، ابزارهایی را به عنوان نسل دوم وسیله‌ی مذکور  تولید کرده است. این ابزارها «USB Killer 2.0» و «USB Killer Test Shield» نام دارند و محققان این شرکت اعلام کرده‌اند هدف آن‌ها از ساخت این وسیله کمک به کاربران مختلف است تا دستگاه‌های خود را در برابر ابزارهای مخرب مشابه آزمایش کنند.

 


سازندگان ابزار مخرب مذکور، با انتشار بیانیه‌ای، گفتند: «از سال گذشته که نمونه اولیه‌ی USB Killer عرضه شد، تنها شرکت اپل محصولات خود را در برابر خطرها و آسیب‌پذیری‌های آن مقاوم کرد و شرکت‌های دیگر به هشدارهای داده ‌شده در مورد آن توجه نکردند. این موضوع نشان می‌دهد، اکثر تولیدکنندگان سخت‌افزار به حقوق مصرف‌کننده احترام نمی‌گذارند و از آن‌ها در برابر این گونه آسیب‌پذیری‌ها محافظت نمی‌کنند.»
در ادامه سازندگان ادعا کرده‌اند: «ما با توجه به استانداردهای امنیت اطلاعات و یک سال بعد از گذشت آسیب‌پذیری ذکرشده، USB Killer 2.0 را به بازار عرضه می‌کنیم و امیدواریم این کار، تولیدکنندگان را مجبور کند به حقوق مشتری احترام گذاشته و یک‌راه حل دائمی برای مقابله با آسیب‌پذیری سخت‌افزاری ایجاد کنند.»
شرکت مذکور علاوه بر USB Killer 2.0، وسیله‌ای به نام USB Killer Test Shield را معرفی و به بازار عرضه می‌کند. این وسیله برای آزمایش مقاومت دستگاه‌های مختلف در برابر آسیب‌پذیری فلش قاتل مورد استفاده قرار گرفت. این ابزار عملکردی کاملاً مشابه USB Killer دارد؛ اما به دستگاه میزبان آسیبی وارد نمی‌کند.

 

USB Killer Test Shield


البته به تازگی یک پروتکل جدید برای «USB C» معرفی شده است که از اتصال ابزارهای ناشناس به رایانه‌ی کاربران جلوگیری می‌کند؛ اما سازندگان نسخه‌ی دوم USB Killer بیان می‌کنند این راه‌حل نیز موقتی است و می‌توان روش‌هایی را برای عبور از این سد امنیتی به کار گرفت.
به علاوه قابل ذکر است که اولین نوع از حمله‌های USB killer را در سال اجلاس بلک هت (Black Hat) سال 2014 با نام «BadUSB» معرفی شد.
در حال حاضر USB Killer 2.0 و USB Killer Test Shield به ترتیب با قیمت‌های 50 و 15 دلار قابل‌خرید هستند.

 

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.