about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بازگشت گروه APT 28

کارشناسان امنیتی مدعی شدند که گروه هکری «APT 28» برای سرقت و جاسوسی سایبری بازگشته است

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ گروه هکری «APT 28» برای سرقت و جاسوسی بازگشته است و طبق تحقیقات صورت گرفته قصد دارد اطلاعات آمریکای جنوبی و اروپا را طی انجام حملات سایبری سرقت کند.

برخلاف هکرهای معمولی که معمولا برای کنجکاوی یا با دلایل عقیدتی دست به این کار می زنند یا گروه های مجرم که به انواع و اقسام بدافزار مجهزند و صرفا به دنبال پول هستند، تهدیدات پایدار و پیشرفته تحت حمایت دولت-ملت ها غالبا به دنبال یک چیز هستند: سرقت اسرار. البته این گروه ها ضمن تلاش برای دستیابی به اهداف خود تمام توان شان را به کار می گیرند تا دستگیر نشوند.

شرکت امنیت سایبری سیمنتک «Symantec»، طی گزارشی اعلام کرد که این گروه بانام‌های دیگری مانند (Fancy Bear، Pawn Storm، Sofacy Group، Sednit و STRONTIUM) نیز شناخته می‌شوند. 

این گروه از سال 2007 فعال بوده و تاکنون حملات زیادی توسط آن انجام ‌شده است. در کارنامه این گروه حمله به ارتش ها، نهاد های نظامی و سازمان های امنیتی سراسر جهان قرار دارد. همچنین این گروه متهم است که در هک انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا نیز دست داشته است.

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.