about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

بازگشت چندباره بدافزار ایموتیت

بدافزار بانکی ایموتیت (EMOTET) از طریق هرزنامه‌ها سیستم کاربران را آلوده می‌نماید و همچنین از طریق هرزنامه‌ها گسترش میابد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بدافزار ایموتیت از طریق هرزنامه‌ها که به ایمیل کاربران ارسال می‌شود، سیستم قربانیان را آلوده می‌کند.

طبق اعلام کارشناسان امنیت سایبری شرکت ترند میکرو (Trend Micro)، بدافزار ایموتیت برای بار سوم شناسایی می‌شود. بار اول در سال 2014 این بدافزار به یک شبکه کامپیوتری به نام (sniffing) حمله کرده و تمامی اطلاعات موجود را سرقت نموده است. بار دو در اوت 2017 از طریق هرزنامه‌ها سیستم‌های کاربران را آلوده کرده و اطلاعات بانکی افراد را سرقت می‌نمود، به همین دلیل لقب بدافزاری بانکی را به خود گرفته بود.

اخیراً در تاریخ 7 سپتامبر برای بار سوم این بدافزار شناسایی شد.

این بدافزار نام‌های مختلفی داشته، به‌عنوان‌مثال نام‌هایی چون ( TSPY_EMOTET.AUSJLAو TSPY_EMOTET.SMD3 و TSPY_EMOTET.AUSJKW و TSPY_EMOTET.AUSJKV) را به خود اختصاص داده است.

به‌طورکلی انواع بدافزارهای ایموتیت از طریق بات نت‌ها با تمرکز بر روی سرقت اطلاعات بانکی فعالیت می‌نمایند.

بخش عمده‌ای از آلودگی این بدافزار در ایالات‌متحده مشاهده‌شده که معادل 58 درصد بوده، همچنین 12 درصد در بریتانیا و 8 درصد در کانادا رؤیت شده است.

کارشناسان امنیتی توصیه می‌کنند که از باز کردن ایمیل‌های ناشناس و همچنین کلیک بر روی لینک‌های موجود در این ایمیل‌ها جدا خودداری نمایید، زیرا در صورت گشودن این ایمیل‌ها  عواقب نامعلوم و خطرناکی در انتظار شما خواهد بود.
 

 

 

Paragraphs
تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.