about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

نیروی دریایی ایالات متحده، پس از 44 سال جایگاه استوار یکمی را برای متخصصان سایبری خود، به درجات نظامی خود، افزود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بر اساس اخبار منتشر شده، درجه استوار یکمی (W-1)، پس از 44 سال، به سلسله مراتب نیروی دریایی باز خواهد گشت و برای متخصصان امنیت سایبری فعال در این شاخه نظامی ارتش ایالات متحده به کار خواهد رفت. استفاده از این درجه نظامی، از سال 1975 در ارتش ایالات متحده منسوخ شده است. به عقیده مقامات نظامی آمریکا، این اقدام، گامی بزرگ در راستای بهبود وضعیت اشتغال و عملکرد نیروهای سایبری فعال، به شمار می رود.

بر اساس برنامه نیروی دریایی، این نهاد نظامی، طی 5 سال آینده نیروهای خود را به 325 هزار نفر افزایش خواهد داد. فقط تعداد کمی از پرسنل رسمی نیروی دریایی برای استوار یکمی واجد شرایط خواهند بود. این در حالی است که پرداخت حقوق هنوز هم مطابق آنچه بخش خصوصی ارائه می دهد، نیست و نیروی دریایی هنوز هم با چالش استخدام و نگهداری نیرو مواجه است.

با این حال، نیروهای واجد شرایط کسب این درجه، بر خلاف فعالان بخش خصوصی، می توانند با رسمیت یافتن فعالیتشان و کسب یک درجه نظامی، نسبت امنیت شغلی بیشتری نسبت به دیگران بیابند. 
 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد