about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

بازنگری در چشم انداز اینترنت

مخترع شبکه جهانی وب در نظر دارد نسل جدیدی از اینترنت را راه اندازی کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «iflscience»؛ تیم برنرز لی (Tim Berners-Lee)، متخصص علوم رایانه و مخترع اینترنت، از چندین سال قبل با دانشگاه MIT همکاری می کند تا با راه اندازی پروژه منبع باز جدیدی، به نام سالید (Solid)، این فضا را امن تر کند.

لی گفت:

من همیشه باور داشتم که اینترنت متعلق به همه است؛ به همین دلیل من و افراد دیگری برای محافظت از آن تلاش می کنیم. تغییراتی که ما ایجاد کردیم یک جهان بهتر و متصل تر را به وجود آورد؛ اما اینترنت به یک موتور بی عدالتی تبدیل و توسط نیروهای قدرتمندی که از آن به نفع برنامه های خود استفاده می کنند، تقسیم بندی شد.

سالید اینترنت را به فضایی غیر متمرکز تبدیل کرده و کنترل داده های هر فرد را از دست غول های فناوری مانند فیسبوک، گوگل و آمازون خارج کرده، به خودشان باز می گرداند.

در توضیح هدف سالید آمده است:

هدف تمرکز مجدد وب به چشم انداز اولیه و ایجاد یک فضای مشارکتی برای همه ی بشریت است.

مخترع اینترنت به منظور تأمین نیازهای ضروری زیرساخت های سالید شرکتی به نام «اینراپت» (Inrupt) را تأسیس کرد.

توسعه دهندگانی که قصد دارند در بستر سالید به تولید محصول بپردازند، می توانند مشابه گذشته اقدام به ایجاد نرم افزارهای اشتراک ویدئو، موسیقی، شبکه های اجتماعی یا هر نمونه ی دیگری بکنند؛ اما تفاوت آن در این است که همه ی داده های عبوری از این بسترها توسط کاربران کنترل می شوند. به عبارت دیگر کاربران تصمیم می گیرند که این داده ها چه زمانی و در کجا ذخیره شده و به اشتراک گذاشته شوند. هر بیت داده ای که ایجاد شده یا به بستر اضافه می شود، داخل یک پاد (Pod) سالید که کاملاً منحصر به کاربر است ذخیره می گردد.

پاد در اینجا به معنای مخزن داده آنلاین شخصی است. کاربران و دارندگان این پادها تصمیم می گیرند که محتوای آن چگونه در برنامه های کاربردی و دیگر بسترهای وب به کار گرفته شود.

پروژه ی سالید از چندین سال قبل در حال توسعه است و به نظر می رسد برنرز لی در تلاش می کند این طرح هر چه سریع تر به بهره برداری برسد؛ اما همچنان زمان دقیقی برای بهره برداری از آن اعلام نشده است.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.