about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

تعدادی از رهبران نیروی زمینی آمریکا، خواهان افزایش شفافیت شيوه به کارگیری تسليحات الکترونیک هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، به نقل از «c4isrnet»؛ آزمایش‌کنندگان جنگ‌افزارهای پیشرفته‌ی پنتاگون، به‌تازگی اعلام کرده‌اند که نیروی زمینی آمریکا، باید آشكارا نحوه كاربرد جنگ‌افزارهای الکترونیکی را تدوین نمايد.

با توجه به گزارش سالیانه‌ی منتشرشده ازسوی مدیریت آزمایش و ارزیابی عملیاتی نیروی زمینی، نگارش‌های کنونی اين نیرو، به روشنی در اصلاح زمینه‌های «تاکتیکی، فنی و روش‌ها» به واحدها کمک نمی‌کند. یا قادر نیست به سازمان‌دهی، یا روش بهره‌برداري از جنگ‌افزارهای الکترونیکی یاری رساند.

در بخشی از متن گزارش یادشده آمده است:

روش‌های هماهنگی میان اطلاعات و جنگ‌افزار الکترونیک، درحال تحول است. همان‌گونه که نیروی زمینی، دکترین آن را تهیه می‌کند، باید تأکید روی ارتباط میان 2 مورد نام برده را درنظر بگیرد. این اقدام، به گروه جنگ الکترونیک، اطلاعاتی ضروری ارائه می‌دهد؛ تا بتواند سیگنال‌های دوست و دشمن را از هم تشخیص دهد.

آزمایش‌کنندگان سلاح‌ها، با توجه به این که شکاف توانایی‌های جنگ الکترونیک روسیه و آمریکا، رو به رشد است، ابزارهایی را که به ارتش آمریکای حاضر در اروپا تحویل داده می‌شود، درنظر گرفته‌اند. این سامانه‌ها، ترکیبی از قابلیت‌های برنامه‌ی ثبت و توسعه‌ی سریع سیستم‌ها هستند که در زیر به آن‌ها اشاره شده است:

  • ابزار برنامه‌ریزی و مدیریت جنگ الکترونیک (EWPNT): سامانه‌ی فرماندهي و کنترلی را در اختیار رهبران نظامی قرار می‌دهد تا بتوانند تأثیر جنگ الکترونیک و سیگنال‌های الکترومغناطیس را در میدان مبارزه از طریق نمایشگر مشاهده کنند.
  • ریون کلو (Raven Claw): افزونه‌ای برای ابزار بالا است که به سربازان اجازه می‌دهد در هنگام حرکت و بدون نیاز به ارتباطات شبکه، برنامه‌های شکل‌گرفته به کمک طرح بالا را اجرا کنند. این ویژگی در اروپا، محلی که نیروها به ندرت با یک ایستگاه فرماندهی ایستا مواجه می‌شوند، حیاتی است.
  • رصد رادیویی چندمنظوره و دستیابی به فرستنده انطباق پذیر ماژولار (VMAX): حمله الکترونیکی محدود و قابلیت‌های سنجش ارائه می‌دهد.
  • سابر فاری (Sabre Fury): یک سامانه نصب شده روی خودروها، به منظور مسیریابی و ایجاد اختلال است.

آزمایش‌کنندگان در هنگام ارزیابی مشترک جنگجویان 18.1 (Joint Warfighting Assessment 18.1) در هوهنفلس آلمان، واحد 173 نیروی هوایی و بخش یک تیپ دوم پیاده‌ نظام را مشاهده کردند. این ارزیابی رزمایشی چندملیتی است که روی همکاری و قابلیت‌های آن متمرکز است.

نیروی زمینی آمریکا، در آوریل 2017، راهنمایی برای فعالیت‌های سایبری و الکترومغناطیسی (CEMA) منتشر کرد که شامل همگرایی جنگ الکترونیک و سایبری در لبه‌ی تاکتیکی است. با وجود این، به علت رشد سریع توسعه و استفاده از قابلیت‌های این گونه ابزارها، تعدادی از رهبران رده بالا گفته‌اند كه نیروی زمینی، هر 18 ماه یک‌بار، باید دکترین آن را به‌روز کند.

نیروی زمینی همچنین راهبرد جنگ الکترونیک خود را در اوت 2018 منتشر کرد. رهبران نیروی زمینی، همچنین از هم‌اکنون شروع به همگام‌سازی جنگ الکترونیک و سیگنال‌های اطلاعاتی کرده‌اند. با توجه به شباهت‌های میان این 2 حوزه، توسعه سامانه‌های اطلاعاتی سیگنال‌های جنگ الکترونیک یکپارچه، آغاز شده است. این واحد، همچنین شاخه‌ی تازه جنگ الکترونیک را پديد می‌آورد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد