about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

بازسازی صدای انسان توسط هوش مصنوعی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ فناوری هوش مصنوعی با سرعت زیادی در حال پیشرفت است. پژوهشگران به طور پیوسته در تلاش هستند تا قابلیت مکالمه و تصمیم‌گیری را در این فناوری پیشرفت دهند. ساخت سامانه‌ای که صحبت‌های انسان را متوجه می‌شود ساده است؛ اما تولید صدای انسان برای آن‌ها چالش‌های بسیاری را به همره دارد. هم‌اکنون صداهای تولید شده توسط هوش‌های مصنوعی بسیار مصنوعی بوده و نمی‌توانند به خوبی با بسیاری از کاربران ارتباط برقرار کنند.
آزمایشگاه دیپ‌مایند گوگل (Deep Mind)، در گذشته هوش مصنوعی آلفاگو (AlphaGo) را به وجود آورد و موفق شد قهرمان بازی تخته‌ای گو را شکست بدهد. محققان این شرکت به تازگی اعلام کردند در حال کار روی نوعی فناوری به نام ویونت (WaveNet) هستند که به هوش‌های مصنوعی اجازه می‌دهد، صدایی مانند لحن طبیعی گفتار انسان ایجاد بکنند.
گوگل در فناوری ویونت، روی فناوری متن به گفتار1 (text-to-speech) برای تولید صدایی طبیعی‌تر از گذشته برای محصولات خود تمرکز کرده است.
هوش مصنوعی ویونت با استفاده از صدای ضبط شده از سخنران‌های انگلیسی و چینی آموزش دیده شد و برای این کار حجم زیادی از پردازش‌ها را انجام داد که نشان می‌دهد. احتمالاً زمان زیادی تا بهره بردی نهایی از آن باقی‌مانده است. ویونت از شبکه‌ی عصبی کانولوشن (Convolutional) استفاده می‌کند. این شبکه‌ی اصلی در الگوریتم‌های یادگیری عمیق استفاده شده و توسط داده‌های موجود آموزش می‌بیند، سپس می‌تواند از آموزش‌های خود برای تجزیه‌وتحلیل یا تولید داده‌های جدید استفاده کند. یکی از چالش‌های این روش انجام پردازش‌های آن است؛ زیرا باید هزاران پیش‌بینی مختلف بر اساس داده‌های موجود صورت بگیرند که آن‌ها نیز ممکن است خود نتیجه‌ی انجام پیش‌بینی‌هایی در گذشته باشند.
صدای تولید شده توسط ویونت به بسیار طبیعی‌تر از نمونه‌های مشابه قبلی هست؛ اما هنوز نمی‌تواند به طبیعی انسان‌ها صدا صحبت بکند. در مقابل این فناوری حتی اگر متنی را دریافت نکند، می‌تواند یک خروجی قابل‌قبول تولید بکند.
صحبت و تولید صدای انسان‌ها تنها کاربرد ویونت نیست. محققان در حال آزمایش این فناوری برای تولید صدای موسیقی نیز هستند.

________________________

1- متن به گفتار، برنامه‌ای است که متن ورودی را به صدای انسان می‌خواند. این نوع برنامه برای تبدیل متن به پرونده صوتی (کتاب گویا)، تلفظ کلمات در نرم‌افزارهای واژه‌نامه، خواندن صفحه رایانه و نیز تلفن هوشمند مخصوصاً برای کاربران نابینا توسط نرم‌افزارهای صفحه خوان کاربرد دارد.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.