about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سید ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور در بازدید از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بر اهمیت مالکیت و دارایی‌های معنوی در کشور تاکید کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ دکتر سید ابوالحسن فیروزآبادی – دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور در این بازدید با بیان این مطلب افزود: به زودی مالکیت و دارایی‌های معنوی بخش بزرگ اقتصاد را تشکیل می دهند و اگر مورد توجه قرار نگیرند ما در جامعه دچار عقب ماندگی خواهیم شد.
وی گفت: در صورتی که در این زمینه قانونی تصویب نشود در واقع بخش بزرگی از دارایی یک فرد بدون ارزش و قیمت گذاری خواهد بود.
دکتر فیروزآبادی با اشاره به این که گسترش تکنولوژی به خصوص در حوزه ICT در جامعه عدم تعادل ایجاد می کند تصریح کرد: وظیفه مرکز ملی فضای مجازی سیاست گذاری است و در این حوزه باید نهادهای مربوطه اقدام به قانون گذاری کنند که باتوجه به این که در این زمینه با تاخر مواجه هستیم باید خود جامعه تکنولوژی کمک کند تا با بزرگ کردن اندازه بازار در قدرت توازن ایجاد شود.
دبیر شورای عالی فضای مجازی در خصوص مشکلات استارت آپ ها در حوزه‌های بیمه، ایجاد فضای رقابتی در بازار، نیروی انسانی متخصص و قوانین جرایم سایبری تاکید کرد: براساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی کشور مدیریت و نگهداری شبکه ها نباید توسط شرکت های خارجی صورت گیرد و باید شرایط برای فعالیت شرکت های داخلی در این زمینه فراهم شود که این موضوع در حال پیگیری و اجراست. همچنین در خصوص قوانین بیمه و رفع موانع آن برای فعالیت استارت آپ ها آمادگی داریم تا در صورت نیاز مصوباتی داشته باشیم.
وی با بیان این که در رابطه با حل مشکلات جرایم سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت می کند، افزود: در نظام آموزش عالی نیز کشور نیاز به نیروی انسانی متخصص در حوزه های کدنویسی و امنیت دارد که باید هر چه سریعتر در این زمینه اقدامات لازم صورت گیرد.
دکتر فیروز آبادی گفت: جهان امروز با توسعه فضای مجازی با انبساط بزرگی روبرو است و در واقع در فضای مجازی ما تولید میدان می کنیم و حرکت در این میدان نیروها را جابجا می کند که یک فضای بسیار پیچیده و مرکب است و حتی در غرب نیز برای مدیریت بر آن با چالش روبرو هستند.
گفتنی است؛ در این بازدید دکتر صدیقی – رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گزارشی از عملکرد و فعالیت دانشجویان و استارت آپ‌های فعال در این پارک ارایه کرده و مدیران استارت آپ‌ها به بیان مشکلات و پیشنهادات خود پرداختند.

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.