about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

بازدهی سرمایه‌گذاری در لایت کوین، سولانا و اتریوم از بیت کوین بیشتر است

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از دیلی هودل، شرکت کریپتو کامپیر (CryptoCompare) که در زمینه گردآوری داده‌های آماری مربوط به ارزهای دیجیتال فعالیت می‌کند، گفته است محصولات سرمایه‌گذاری در بیت کوین رقابت شدیدی با محصولات مبتنی بر آلت ‌کوین‌ها دارند.

داده‌هایی که این شرکت در گزارش جدید خود منتشر کرده است، نشان می‌دهد که در دوره ۳۰ روزه منتهی به ۱۹ نوامبر (۱۸ آبان)، محصولات سرمایه‌گذاری در لایت‌کوین و سولانا بازدهی بیشتری نسبت به محصولات سرمایه‌گذاری مبتنی بر بیت کوین داشته‌اند.

در این گزارش آمده است:

محصولات سرمایه‌گذاری در بیت کوین نسبت به محصولات مبتنی بر سولانا و لایت کوین که هدایت آننها برعهده صندوق سرمایه‌گذاری در سولانای «ASOL» شرکت «21Shares» و صندوق لایت کوین «LTCN» شرکت گری‌اسکیل (Grayscale) است، عملکرد ضعیف‌تری داشته‌اند و بازدهی آنها به‌ترتیب ۲۲.۰ و ۱۴.۹ درصد بوده است.

کریپتو کامپیر ضمن اشاره به این موضوع که محصولات سرمایه‌گذاری در بیت‌کوین، در این دوره ۳۰ روزه زیان‌ده و محصولات مبتنی بر اتریوم و سولانا سودده بوده‌اند، افزود:

محصولات مبتنی بر بیت کوین در ۳۰ روز گذشته زیان‌ده بوده‌اند. زیان این محصولات از منفی ۶ درصد تا منفی ۱۳ درصد متغیر بوده است. این در حالی است که محصولات مبتنی بر اتریوم بین ۰.۵ تا ۷ درصد بازدهی داشته‌اند. اسناد قابل‌معامله در بورس (ETN) مربوط به صندوق ASOL که متعلق به شرکت 21Shares است، با ۲۲ درصد بیشترین بازدهی را داشته است.

در این گزارش تأکید شده است که اگر سطح دارایی‌های تحت مدیریت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در بیت کوین را به‌صورت ماه‌به‌ماه بررسی کنیم، متوجه می‌شویم که حجم این دارایی‌ها کاهش قابل‌توجهی داشته است. این در حالی است که موجودی صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سایر ارزهای دیجیتال افزایش یافته است.

کریپتو کامپیر گفته است:

حجم دارایی‌های تحت مدیریت [صندوق‌های سرمایه‌گذاری در] بیت کوین در ماه نوامبر (آبان) ۹.۵ درصد سقوط کرد و به ۴۸.۷ میلیارد دلار رسید که بزرگترین اصلاح از ماه ژوییه (تیر) است. در همین حال، موجودی محصولات [سرمایه‌گذاری در] اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال به ترتیب ۵.۴ و ۱۰.۴ درصد افزایش یافته و به ۱۶.۶ و ۲.۶ میلیارد دلار رسیده است.

این اصلاح باعث شد سهم بیت کوین از موجودی صندوق‌های سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال، از ۷۳.۷ درصد، به ۷۰.۶ درصد در ماه نوامبر (آبان) سقوط کند.

تازه ترین ها
ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.