about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

چهار نفر از اعضای یک گروه کلاهبرداری سایبری در روسیه بازداشت شدند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ماموران سازمان امنیت فدرال و سازمان‌های انتظامی روسیه چهار عضو گروه کلاهبرداری د اینفرود اورگنایزیشن (The Infraud Organization) را که بنیان‌گذار احتمالی آن آندری نُواک به اتهام کلاه‌برداری سایبری در ایالات متحده تحت تعقیب قرار گرفته بود، بازداشت کردند. 

بر طبق گزارش تاس، سرویس‌های اطلاعاتی روسیه در نتیجه عملیات‌های جستجو با حمایت سریع نیروهای انتظامی و کمک مأموران انتظامی آمریکا، چهار نفر از اعضای گروه هکری د اینفرود اورگنایزیشن را شناسایی و بازداشت کردند که منبع اصلی درآمد آن‌ها استفاده از داده های مسروقه کارت های اعتباری بوده است. نواک دستگیرشده و سه هکر دیگر نیز در بازداشت خانگی به سر می‌برند. 

در فوریه 2018 گزارش شد که مأموران اجرای قانون 13 نفر را در ایالات متحده به اتهام جرائم سایبری که خسارت آن حداقل 530 میلیون دلار بوده، بازداشت کرده‌اند. در مجموع، 36 نفر، برخی‌ها به صورت غیابی، متهم شدند که نام آندری نواک نیز در بین آن‌ها بوده است. 

13 نفر از اعضای بازداشت‌شده شهروندان کشورهای آمریکا، استرالیا، انگلیس، فرانسه، ایتالیا و صربستان بودند. بنابرگزارش وزارت دادگستری آمریکا، گروه مذکور توسط یک شهروند اوکراینی در سال 2010 تشکیل شده است. 

محققان شرکت امنیت سایبری گروپ آی‌بی در آن زمان اعلام کرده بودند متهمان گروه سازماندهی‌شده نبوده‌اند، بلکه در پلتفرم‌های هکری برای انجام حملات جمع شده بودند. حوزه اصلی فعالیت آن‌ها نیز کاردینگ و کلاه‌برداری با استفاده از کارت‌های بانکی بوده است. علاوه بر این، کلاه‌برداران سایبری فروشگاه‌هایی نیز برای فروش کارت‌های بانکی و اطلاعات حساب‌های کاربری مدیریت می‌کرده‌اند.  

تحقیقات همچنان برای شناسایی و بازداشت اعضای دیگر گروه ادامه دارد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد