about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

هکرهایی که در روسیه اقدام به حملات سایبری به سیستم‌های فروش بلیط راه‌آهن روسیه کرده بودند، بازداشت و محاکمه شدند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به‌تازگی دادگاه مسکو سه شهروندی را که علیه سیستم‌های فروش بلیط راه‌آهن و شرکت هواپیمایی S7 حملات سایبری تدارک دیده و در سال‌های 2013 و 2014، به‌صورت غیرقانونی 5 هزار برنامه سفر الکترونیکی (Itinerary Receipt) با مبلغ 240 هزار دلار تنظیم کرده بودند، به حبس محکوم کرد.  

این سه شهروند به نام‌های ماکسیم ماتیوشِف، آندری ژدانوف و کریل کولابوخوف حملات سایبری خود را با ارسال ایمیل‌های فیشینگ آلوده به بدافزار به سازمان‌های فروش بلیط در مسکو، سن‌پترزبورگ، اوفا، آلتای تدارک می‌دیدند و با دسترسی به سیستم‌های صندوقدارها اقدام به سرقت وجه می‌کردند.

هکرهای یادشده به‌تازگی به جرم کلاه‌برداری‌های سایبری متهم و بازداشت‌شده و ماتیوشف به 13 سال، ژدانوف 12.5 سال و کولابوخوف به 10 سال حبس محکوم شدند.

منبع:

تازه ترین ها
یک
1405/07/21 - 18:29- آسیا

یک گروه هندو خواستار عدم فعالیت استارلینک در هند شد

یک گروه بانفوذ هندو در بحبوحه اختلاف میان ماسک و آمبانی، از هند خواست تا مانع فعالیت استارلینک شود.

رونمایی
1405/07/21 - 16:17- هوش مصنوعي

رونمایی اپل از محصولات جدید خانه هوشمند و نسخه جدید سیری

اپل از محصولات جدید خانه هوشمند و نسخه به‌روزرسانی شده هوش مصنوعی سیری رونمایی می‌کند.

تشکیل
1405/07/21 - 15:34- هوش مصنوعي

تشکیل نهاد بین‌المللی برای نظارت بر هوش مصنوعی پیشرفته

دانشمندان خواستار تشکیل نهادی بین‌المللی برای نظارت بر هوش مصنوعی پیشرفته شدند.