about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

هکرهایی که در روسیه اقدام به حملات سایبری به سیستم‌های فروش بلیط راه‌آهن روسیه کرده بودند، بازداشت و محاکمه شدند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به‌تازگی دادگاه مسکو سه شهروندی را که علیه سیستم‌های فروش بلیط راه‌آهن و شرکت هواپیمایی S7 حملات سایبری تدارک دیده و در سال‌های 2013 و 2014، به‌صورت غیرقانونی 5 هزار برنامه سفر الکترونیکی (Itinerary Receipt) با مبلغ 240 هزار دلار تنظیم کرده بودند، به حبس محکوم کرد.  

این سه شهروند به نام‌های ماکسیم ماتیوشِف، آندری ژدانوف و کریل کولابوخوف حملات سایبری خود را با ارسال ایمیل‌های فیشینگ آلوده به بدافزار به سازمان‌های فروش بلیط در مسکو، سن‌پترزبورگ، اوفا، آلتای تدارک می‌دیدند و با دسترسی به سیستم‌های صندوقدارها اقدام به سرقت وجه می‌کردند.

هکرهای یادشده به‌تازگی به جرم کلاه‌برداری‌های سایبری متهم و بازداشت‌شده و ماتیوشف به 13 سال، ژدانوف 12.5 سال و کولابوخوف به 10 سال حبس محکوم شدند.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.