about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

بازخوانی افکار، به صورت صوتی

پژوهشگران آمریکایی سامانه‌ای ساخته‌اند که افکار انسان را به گفتار تبدیل می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «techxplore»؛ مهندسان اعصاب کالیفرنیا موفق به تولید سامانه‌ای شده‌اند که امواج مغزی و تفکر افراد را به سخنان قابل‌فهم تبدیل می‌کند. این دستاورد از طریق نظارت روی فعالیت‌های ذهنی یک فرد، کلمات را به گونه‌ای بازسازی می‌کند که بتوان با شفافیت کامل آن را شنید.

فناوری بالا با ترکیب هوش مصنوعی و فناوری سنتز گفتاری به وجود آمده و شیوه‌های تازه‌ای را برای برقراری ارتباط مستقیم میان انسان و رایانه فراهم می‌کند. به علاوه افرادی که ناتوانی گفتاری دارند نیز به کمک آن می‌توانند با جهان پیرامون خود ارتباط برقرار کنند.

نیما مسگرانی، یکی از پژوهشگران ارشد مؤسسه زاکرمن دانشگاه کلمبیا (Mortimer B. Zuckerman Mind Brain Behavior Institute)، توضیح می‌دهد؛ به کمک فناوری بالا شنوندگان می‌توانند آشکارا سخنان افرادی  که توانایی گفتار خود را از دست داده‌اند، درک کنند.

چندین دهه تحقیق نشان داده است؛ هنگامی که مردم شروع به صحبت می‌کنند، فعالیت‌های ذهنی مشخصی در مغز آن‌ها شکل می‌گیرد. این امواج ذهنی، حتی زمانی که یک فرد در حال شنیدن سخنان طرف مقابل است نیز ظاهر می‌شود. پژوهشگران در تلاش هستند تا با ثبت و رمزگشایی این الگوها، به نوعی فناوری دست یابند که در آینده، امکان پنهان ماندن افکار را در ذهن از بین برده، آن‌ها را تبدیل به گفتار کند.

مسگرانی و گروهش در ابتدا روی مدل‌های رایانه‌ای ساده‌ای برای تحلیل اسپکتروگرام (spectrograms)، تمرکز کردند که امکان نمایش بصری فرکانس‌های صوتی را فراهم می‌آورد؛ اما با شکست این رویکرد، شروع به استفاده از «ووکُدر» (vocoder) کردند. این الگوریتم می‌تواند پس از آموزش دیدن از طریق صحبت‌های مردم، سنتز گفتاری انجام دهد. این فناوری، عملکردی مشابه با همان فناوری به کار رفته در بلندگوی آمازون یا سیری، دستیاری صوتی اپل دارد.

به منظور بررسی دقت الگوریتم یادشده، از داوطلبان خواستند به صداهای ضبط شده گوش و شنیده‌های خود را گزارش دهند. نتایج نشان داد که سامانه‌ی آن‌ها از دقت 75 درصدی برخوردار است.

مسگرانی قصد دارد فناوری تولید شده را با استفاده از کلمات و جملات پیچیده‌تر نیز آزمایش کرده، آموزش دهد. وی همچنین امیدوار است بتوان این دستاورد را در ایمپلنت‌های مغزی آینده پیاده‌سازی کرد.

در حال حاضر پژوهشگران بسیاری از سراسر جهان در تلاش هستند تا رابط‌های ذهنی کارآمدی برای برقراری ارتباط بین انسان و رایانه ایجاد کنند. همچنین ارتش کشورهای مختلف میکوشند با دستیابی به این فناوری، سرعت و دقت عمل سامانه‌ها و نیروهای خود را افزایش دهند. از طرفی فناوری یادشده می‌تواند حریم خصوصی افراد را به خطر بیندازد. تاکنون تحلیلگران گوناگونی، نسبت به این موضوع هشدار داده‌اند.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.