about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یکی از بازبین های سابق متا در کنیا با ثبت شکایتی علیه شرکت ادعا می کند شرایط کاری نامساعد برای بازبین های پیمانی برخلاف قوانین این کشور آفریقایی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از رویترز، این شکایت علیه پیمانکار محلی متا در کنیا به نام Sama نیز ثبت و در آن اشاره شده بازبین های محتوای فیس بوک در کنیا در شرایط نامساعد کاری مانند پرداخت های غیر منظم، پشتیبانی ذهنی ناکافی و نقض حریم خصوصی و بی احترامی، فعالیت می کردند.

شکایت مذکور توسط یک فرد و از جانب گروهی ثبت شده است.

شاکیان خواهان غرامت مالی، ارائه خدمات درمانی و دستمزدی مانند بقیه کارمندان متا به کارمندان پیمانی، حفظ حقوق تشکیل اتحادیه و یک بررسی مستقل از رعایت حقوق انسانی در محل کار شدند.

سخنگوی متا در این باره به رویترز گفته است: ما مسئولیت خود را در قبال بازبین های محتوای متا، جدی می‌گیریم و از شرکای خود می‌خواهیم که حقوق، مزایا و پشتیبانی پیشرو در صنعت را ارائه دهند. ما همچنین بازبینان محتوا را تشویق می‌کنیم تا زمانی که از مشکلاتی آگاه می‌شوند آن‌ها را مطرح کنند. ما مرتباً ممیزی مستقل انجام می دهیم تا اطمینان حاصل شود که شرکای ما استانداردهای بالایی را که ما انتظار داریم رعایت می‌کنند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.