about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

بازار آمریکا در تسخیر اپل + عکس

اگر چه اپل در خارج از آمریکا نیز شرایط مناسبی دارد و به عنوان مثال 33 درصد از کاربران تلفن همراه در کره جنوبی از آیفون استفاده می‌کنند، اما وضعیت این برند در داخل آمریکا با وجود بازار به شدت رقابتی، مناسب است. بر اساس بررسی‌های موسسه CIRP، نیمی از گوشی‌های فعال شده در آمریکا در سه ماهه چهارم سال 2014۴ ساخت اپل بوده اند. در واقع عرضه iphone 6 وplus iphone 6 کنترل اپل بر بازار آمریکا را تضمین کرده است.

 بعد از دو شرکت اپل و سامسونگ، ال جی با سهم 11 درصدی در رتبه سوم، موتورولا با سهم 4 درصدی در رتبه چهارم و اچ تی سی و نوکیا با سهم دو درصدی در رتبه‌های پنجم و ششم هستند. گوشی‌های هوشمند بلک‌بری و فایرفون آمازون هم سهم بسیار ناچیزی از بازار گوشی‌های هوشمند را در اختیار دارند. بیشترین میزان وفاداری به گوشی های همراه هم متعلق به کاربران آیفون است که 86 درصد از آنها از iphone 5 به iphone 6 مهاجرت کرده اند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/05 - 16:25- اروپا

هشدار دانمارک درباره حملات سایبری احتمالی روسیه

دانمارک با تشدید سطح تهدید سایبری، نسبت به حملات احتمالی روسیه هشدار داد.

هوش
1405/07/05 - 16:08- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ابزار هکرها برای موج جدید حملات سایبری

کارشناسان معتقدند که هکرها حساب‌ها و سرورهای هوش مصنوعی را برای دامن زدن به رونق جدید جرایم سایبری می‌ربایند.

محکومیت
1405/07/05 - 15:05- آمریکا

محکومیت ۵.۷ میلیارددلاری اپل در پرونده نقض حق ثبت اختراع

طی حکم هیئت‌منصفه آمریکا، اپل در پرونده نقض حق ثبت اختراع، باید مبلغ ۵.۷ میلیارد دلار بپردازد.