about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به تازگی گزارشی منتشر شد که نشان می‌دهد شرکت‌های امنیتی بزرگ آمریکا به هکرهای باج می‌دهند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان، به نقل از «شهر سخت افزار»؛ باج افزار «سم سم» (SamSam) که به هکرهای ایرانی نسبت داده می‌شود، تنها در بازه 2015 تا 2018 میلادی بیش از 30 میلیون دلار به آمریکا خسارت زده است. این باج افزار که به دقت قربانی‌های خود را انتخاب می‌کرد، زیرساخت‌های اساسی و حتی بیمارستان‌ها را هدف می‌گرفت. بسیاری از قربانیان بزرگ برای بازیابی سیستم‌ها و فایل‌های خود سراغ کمپانی‌هایی می‌رفتند که حالا خودشان رسوایی به بار آورده‌اند.

هنگامی که یک سیستم به باج افزار آلوده می‌شود، همه ما سراغ موتورهای جستجو می‌رویم تا بلکه ابزار بازگردانی فایل‌های رمزگذاری شده را به طور مجانی دانلود کنیم. به وضوح کسی دلش نمی‌خواهد به هکرها باج بدهد و البته اعتمادی هم نیست با این کار فایل‌های خود را دوباره به دست بیاورید. به همین دلیل در گوشه و کنار دنیا کمپانی‌های امنیتی متعددی سر برآورده‌اند که در بازگردانی فایل‌های رمزگذاری شده توسط باج افزارها تخصص دارند.

سیستم یا شبکه شما به باج افزار آلوده می‌شود و فایل‌ها و اطلاعات حساس رمزگذاری می‌شوند، طبیعتاً می‌خواهید فایل‌هایتان را بازگردانی کنید. اینجاست که ممکن است سراغ کمپانی‌های متخصص در این زمینه بروید. اغلب این کمپانی‌ها مدعی هستند از فناوری‌های پیشرفته برای بازگردانی فایل‌ها و اطلاعات استفاده می‌کنند که یک گام جلوتر از باج افزارها است، با این حال مبلغ قابل توجه ای هم دریافت می‌کنند.

شاید شما هم تصور کنید کمپانی‌های متخصص در زمینه بازگردانی فایل‌های رمزگذاری شده توسط باج افزارها از ابزارها و برنامه‌های بسیار پیشرفته برای این کار استفاده می‌کنند اما اخیراً مشخص شده شماری از آنها باج تقاضا شده از سوی هکرها را می‌پردازند و چند برابر آن را از قربانی دریافت می‌کنند.

شرکت ProPublica در گزارشی فاش ساخته برخی از کمپانی‌های بزرگ ارائه دهنده خدمات مقابله با باج افزارها خود به هکرها باج می‌دهند. ظاهراً هیچ ابزار پیشرفته‌ای در کار نیست و هنگامی که قربانی برای بازگردانی فایل‌های خود به آنها مراجعه می‌کند، مخفیانه باج تقاضا شده را می‌پردازند و چند برابر آن را از کاربران دریافت می‌کنند.

شرکت Proven Data Recovery یکی از موارد یاد شده به حساب می آید که به مشتریانی چون بیمارستان‌های آمریکایی در بازگردانی فایل‌ها خدمت ارائه کرده است. گزارش ProPublica نشان می‌دهد این کمپانی ظرف یک سال اخیر به افراد پشت باج افزار SamSam باج داده است تا فایل‌های قربانیان را بازگرداند. هرچند Proven Data از هویت‌های جعلی برای پرداخت باج‌ها استفاده کرده است، اما ProPublica موفق شده دست کم چهار تراکنش آن را ردیابی کند که توسط بیت کوین پرداخت شده‌اند. جالب اینکه ادعا شد والت نهایی متعلق به هکرهای ایرانی بوده است.

شرکت MonsterCloud یکی دیگر از  نمونه‌های آمریکایی است که بدون اطلاع مشتریان خود، باج‌های تقاضا شده را به هکرها پرداخت کرده است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.