about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

باج افزار اندرویدی «DoubleLocker» در کمین همه است

محققان شرکت امنیت سایبری ESET متوجه باج افزار جدیدی در اندروید شده اند که نه تنها اطلاعات کاربران را رمزگذاری می کند بلکه دستگاه گوشی را با تغییر PIN، قفل خواهد کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ نام این باج افزار DoubleLocker معرفی شده و اولین باری است که در سیستم عامل اندروید همچین چیزی دیده شده است. این باج افزار همچنین دارای قابلیتی است که به اطلاعات بانکی دست پیدا میکند و به سرقت از حساب بانکی میپردازد.

به گفته ی Lukáš Štefank، پژوهشگر  شرکت ESET، در واقع میتوان این باج افزار را به عنوان یک باج افزار بانکی نیز معرفی کرد. محققان بر این باورند که باج افزار DoubleLocker می تواند علاوه بر برداشت پول از حساب های بانکی، در آینده به سرقت اعتبارنامه های بانکی نیز بپردازد. این باج افزار به عنوان یک بروز رسانی جعلی Adobe Flash، از طریق وب سایت های خطرناک منتشر شده و گسترش می یابد.

روش کار باج افزار DoubleLocker

بعد از اینکه نرم افزار مخرب نصب شد، فعال کردن قابلیت دسترسی به سرویس Google Play را از کاربر درخواست میکند که پس از به دست آوردن این اجازه و دسترسی به سرویس، بدون اطلاع کاربر به سوء استفاده از دستگاه خواهد پرداخت. این باج افزار همچنین به نصب یک اپلیکیشن Launcher میپردازد و آن را به طور پیش فرض در دستگاه راه اندازی میکند. در واقع هر زمان که کاربر بر روی Home کلیک کند، باج افزار فعال خواهد شد و دستگاه قفل میشود. پس از قفل شدن، DoubleLocker، پین دستگاه را به مقدار تصادفی تغییر می دهد که نه خود هکر این پین را می داند و نه ذخیره می شود. در عین حال این نرم افزار مخرب تمام فایل ها را با استفاده از الگوریتم رمزنگاری AES، قفل می کند. پس از رمزگذاری شدن داده ها، کاربر به مدت 24 ساعت وقت دارد تا مبلغ درخواستی را پرداخت کند. در صورتی که مبلغ مورد نظر پرداخت شود، هکر رمزگشایی را انجام میدهد و از راه دور پین را بازگشایی می کند.

چگونه از این باج افزار در امان باشیم؟

به گفته محققان، تا کنون هیچ راهی به طور قطعی برای باز کردن فایل های رمزگذاری شده پیدا نشده است، اما برخی دستگاه های Root نشده با قابلیت factory reset باز میشوند و از باج افزار DoubleLocker خلاص خواهند شد. دستگاه های اندرویدی دیگر نیز می توانند به کمک ابزار Android Debug Bridge (ADB) به بازیابی PIN، بدون فرمت کردن اطلاعات موجود در گوشی بپردازند. اما بهترین راه برای محافظت از گوشی های هوشمندتان، دقت در دانلود اپلیکیشن های مختلف و استفاده از منابع معتبر برای دانلود است. لازم به یاد آوری است که هرگز بر روی لینک های موجود در پیام ها و ایمیل ها کلیک نکنید و مهمتر از همه، یک برنامه خوب آنتی ویروس بر روی گوشی هوشمند خود نصب کنید که قبل از آلوده شدن دستگاه، تروجان و باج افزار را شناسایی و مسدود کند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.