about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

باج افزاری جدید برای سرقت اطلاعات پی پال

مراقب حملات باج افزاری باشید زیرا این بار با رویکرد سرقت اطلاعات پی پال وارد سیستم کامپیوتری شما می شوند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ پی پال (PayPal) که یک درگاه پرداخت و واریز الکترونیکی است در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار میگیرد. کاربران می توانند با استفاده از آن می توانند کارت های بانکی و حساب های خود را مدیریت کنند.

اخیرا هکرها حملات فیشینگی را برای سرقت اطلاعات کارت های بانکی افراد طراحی کرده اند. درجریان این تهاجمات صفحه فیشینگی همانند وبگاه پی پال طراحی کرده اند و قربانیان که قصد ورود به وبگاه پی پال را دارند به این صفحه جعلی سوق داده می شوند.

این صفحه فیشینگ با دقت و ظرافت خاصی طراحی شده است که کاربران بدون هیچ شک و تردیدی اطلاعات خود را وارد کنند.

محققان امنیتی اظهار کردند، هکر‌ها با استفاده از ایمیل‌های اسپم، کاربران را به صفحه‌ای جعلی که در قالب وردپرس است هدایت کرده و امنیت اطلاعات آن‌ها را به خطر می‌اندازند. کاربران در این وبگاه ملزم به وارد کردن اطلاعات کاربری و تصویری از کارت شناسایی خود می‌شوند.

چندی پیش کاربران پی پال هدف حملات هکری قرار گرفته و از آن‌ها با گرفتن شماره تامین اجتماعیشان کلاهبرداری شد. کاربران بدون اطلاع از امنیت سایت، شماره تامین اجتماعی خود را وارد کرده بودند. از آنجایی که این شماره توسط اداره تامین اجتماعی برای افراد صادر می‌شود و هویت آن‌ها را مشخص می‌کند، فرصت مناسبی برای هکرها محیا شده بود.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.