about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

باج‌افزار DXXD

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، باج‌افزار DXXD به‌طور خاص سرورهای مایکروسافت را هدف حمله خود قرار داده است و فایل‌های به اشتراک گذاشته‌شده را، حتی بر روی درایوهای مخفی، رمز می‌کند.

باج‌افزار DXXD فایل‌های خود را با فرمت .dxxd رمز می‌کند و سپس پیامی را به مدیر سرور نمایش می‌دهد و از او درخواست می‌کند تا با ایمیل rep_stosd@protonmail.com یا rep_stosd@tuta.io.to به‌منظور بازیابی اطلاعات تماس برقرار کند.

البته یکی از ویژگی‌های جالب این بدافزار، دسترسی به رجیستری ویندوز است که با استفاده از آن پیام نمایش داده‌شده کاملاً قانونی به نظر می‌رسد. بدین ترتیب هنگام ورود به سرور، پیام به‌صورت یک پیام معمولی ویندوز نمایش داده می‌شود.

 

باج‌افزار DXXD مسیر HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\LegalNoticeCaption و HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\LegalNoticeText را در رجیستری مطابق با پیام خود تغییر می‌دهد.

بر اساس گزارش محققان امنیتی این بدافزار با استفاده از پروتکل ریموت دسکتاپ (RDP) یا حمله جستجوی فراگیر (Brute Force) و یا استفاده از آسیب‌پذیری سرور، به سامانه نفوذ می‌کند.

 

استفاده از آنتی‌ویروس با قابلیت ضد بدافزار، غیرفعال کردن پروتکل rdp در مواقع غیرضروری و استفاده از رمزعبورهای قوی، مانع پیاده‌سازی چنین حملاتی می‌شود.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.