about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

محققان دانشگاه رایس موفق به توسعه پیراهن هوشمندی شده‌‌اند که در دوخت آن از الیاف نانولوله کربنی استفاده شده و با تماس الکتریکی با پوست می‌تواند داده‌های مربوط به سلامت از جمله ضربان قلب را پایش کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ در سال‌های اخیر، نمونه‌های مختلفی از گجت‌های پوشیدنی مجهز به انواع فناوری نظارت بر سلامت به بازار عرضه شده‌‌اند. فناوری مبتنی بر الیاف نانولوله کربنی اولین بار توسط محققان دانشگاه رایس در سال ۲۰۱۳ معرفی شد. این الیاف به اندازه فیبر کربن استحکام دارند و از انعطاف‌پذیری خوبی برخوردارند. به علاوه این الیاف خاصیت رسانایی خوبی دارند و می‌توانند حرارت و نیروی الکتریسیته را هدایت کند.

ضخامت این رشته‌ها حدود ۲۲ میکرون است و از ده‌‌ها میلیارد نانولوله کربنی تشکیل شده‌اند. این الیاف به صورت ماشینی به پارچه دوخته می‌شوند و محققان برای دوخت آنها از الگوی دوخت زیگراگ استفاده کردند تا هنگام کشیده شدن، آسیب نبینند.

الیاف به کار برده شده روی پیراهن‌های ورزشی با خاصیت رسانایی که دارند می‌توانند به عنوان الکترودهای یکپارچه به عنوان ابزاری برای انتقال سیگنال عمل کنند و کاربردهای بالقوه جالبی را ارائه دهند. این تیم تحقیقاتی تاکنون آزمایش‌های مختلفی را انجام داده‌ و توانایی پیراهن هوشمند را در پایش ضربان قلب به صورت بلادرنگ با مانیتور معمولی مقایسه کرده و متوجه شده‌ که پیراهن هوشمند کارایی خوبی دارد. الیاف نخی به کار برده شده در پیراهن به الکترود، برای نوار قلب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

«لورن تیلور»، دانشجوی کارشناسی ارشد رایس می‌گوید: «برای آنکه این پیراهن هوشمند بتواند کارایی لازم را داشته باشد، باید به سینه محکم شود. در مطالعات آتی، روی استفاده از الیاف متراکم‌تر نانولوله کربنی تمرکز خواهیم کرد تا سطح تماس بیشتری با پوست ایجاد شود.»

بی‌شک تلاش محققان در این زمینه ادامه دارد و به همین نقطه ختم نخواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد