about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

اینفی، اتهام جدید پالو آلتو به ایران

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ یک شرکت امنیت سایبری آمریکایی به نام پالو آلتو (Palo Alto)، بار دیگر اتهام سایبری جدیدی را متوجه ایران کرده و مدعی است که یک گروه هکری ایرانی، سالیان سال است که از یک بدافزار خاص، برای جاسوسی از اهدافی در غرب استفاده می‌کنند. در بخش‌هایی از گزارش این شرکت آمریکایی آمده است:


«این گروه موفق شده است حداقل به مدت 9 سال و به صورت کاملاً مخفیانه و ناشناس به فعالیت‌های خود در زمینه جاسوسی و سرقت اطلاعات از غرب ادامه دهد و مورد شناسایی قرار نگیرد. بیشتر تمرکز این گروه بر اهداف دولتی و سایر اماکنی بوده است که از درجه اهمیت بالایی برخوردار هستند. بدافزاری که توسط این گروه مورد استفاده قرار می‌گرفته است دارای قابلیت‌هایی نظیر به خطر سپاری کلیدهای فشرده شده توسط کاربر یا همان کی لاگرها، سرقت اسناد از رایانه‌های آلوده شده به بدافزار، جمع‌آوری رمزهای عبور و یا کوکی مرورگرهای رایانه‌های قربانی است. این اسناد و مدارک مسروقه، تماما در سرورهای فرماندهی و کنترلی (C&C) بارگذاری می‌شده است که این سرورها در داخل ایران قرار داشته است.»


محققان پالو آلتو مدعی هستند بدافزاری که توسط این گروه مورد استفاده قرار گرفته است، بدافزار اینفی (Infy) بوده که البته نسخه‌های مختلف آن از سال 2007، مورد استفاده قرار گرفته است. نکته دیگری که پالو آلتو بر آن تأکید کرده است، وسعت کم محدوده اهدافی است که توسط این گروه مورد تهاجم قرار گرفته اند. بر این اساس، این بدافزار تنها علیه یک هدف دولتی یا کارمندان یک شرکت خاص مورد استفاده قرار می‌گرفته است، اما در بیشتر موارد علیه شهروندان ایرانی به کار رفته است.
در بخش دیگری از گزارش پالو آلتو آمده است:


«در حقیقت فعالیت این گروه هکری ایرانی به واسطه کشف سه ایمیل در ماه می سال 2015، کشف شده است. این سه ایمیل حاوی بدافزار اینفی بوده است. این گروه هکری در آن زمان تلاش کرده است تا یک حساب کاربری جیمیل مربوط به یک مقام دولتی اسرائیل را هک کرده و از آن برای ارسال ایمیل حاوی فایل‌های ورد و پاور پوینت آلوده به بدافزار به سایر صنایع اسرائیلی استفاده کند. همچنین ایمیل مشابهی نیز برای مقامات دولت آمریکا ارسال شده است.»

لازم به ذکر است که شرکت پالو آلتو، این بار نامی از هیچ گروه خاص در داخل و یا خارج ایران نبرده است و تنها به بردن نام یک بدافزار، بسنده کرده است. این چندمین گزارشی است که از جانب شرکت‌های غربی و در راستای اتهام‌پراکنی علیه ایران طی چند ماه اخیر، منتشر می‌شود.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.