about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

اینستاگرام در حال آزمایش ویژگی جدیدی است تا بتواند تبلیغات شرکت های مختلف را به بخش Shop بیاورد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، به نقل از تک کرانچ؛ شبکه اجتماعی اینستاگرام با هدف جلب نظر کاربران و توسعه این پلتفرم، قصد دارد قابلیت جدیدی را آزمایش کند. این قابلیت نمایش تبلیغات در بخش Shop اینستاگرام است که با همکاری چند برند آمریکایی انجام خواهد گرفت. با استفاده از این قابلیت، تبلیغات شرکت‌های مختلف در قالب یک تصویر یا مجموعه تصاویر و باتوجه به میزان استفاده کاربران از اینستاگرام به آن‌ها نمایش داده خواهد شد.

جزئیاتی از قابلیت جدید اینستاگرام
اینستاگرام گفته است که این قابلیت در مرحله آزمایشی در دسترس همه کابران قرار نمی‌گیرد و فقط چند شرکت آمریکایی این امکان را دارند که در بخش فروشگاه اینستاگرام تبلیغات داشته باشند. این شبکه اجتماعی قصد دارد در ماه‌های آینده بازار فروش محصولات را با کمک پلتفرم خودش توسعه بدهد.

اینستاگرام اولین بخش فروشگاهی خودش را سال گذشته به هدف اینکه به کاربران امکان بدهد برند‌های مورد علاقه خودشان را در این پلتفرم دنبال کنند و بتوانند خرید آنلاین داشته باشند، معرفی کرد. این شرکت گفت که محصولاتی که در بخش تبلیغات نمایش داده می‌شوند در ابتدا مدل حراجی فعالیت خواهند کرد. امکان نمایش تبلیغات اکنون در نسخه‌های موبایل این شبکه اجتماعی پر طرفدار نمایش داده خواهد شد. میزان تبلیغاتی که به کاربر نمایش داده می‌شود، متناسب با میزان استفاده او از اینستاگرام است و این شرکت قصد دارد کنترل دقیقی روی نحوه نمایش تبلیغات داشته باشد تا همه چیز به صورت متعادل پیش برود و آزاردهنده نباشد.

در حال حاضر اینستاگرام این ویژگی را به صورت آزمایشی آغاز کرده و اکثر برند‌هایی که در این ویژگی اضافه شدند از محبوب‌ترین برند‌هایی هستند که کاربران اینستاگرام به آن‌ها علاقه دارند و بیشتر در زمینه زیبایی، دکوراسیون داخلی، محصولات مربوط به حیوانات، سفر و دیگر موارد است. این شرکت هنوز زمان دقیقی برای انتشار بیشتر تبلیغات برند‌های دیگر اعلام نکرده، اما انتظار می‌رود طی چندماه آینده قالب جدیدی برای تبلیغ کنندگان در سایر بازار‌های غیر آمریکایی فراهم شود.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.