about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت تراشه‌ساز اینتل، به‌تازگی شرکت آی‌تی‌سیز را که در زمینه Computer Vision فعال است از آن خودساخته و در تلاش برای حضور بیشتر در بخش‌های اینترنت اشیاء و خودروهای بدون راننده است.

داگ دیویس، معاون ارشد رئیس و مدیرکل بخش اینترنت اشیاء در این شرکت، در یک پست در وبلاگ خود اعلام کرده است: «آی‌تی‌سیز به ایجاد برنامه‌های کاربردی یادگیری عمیق برای خودرو‌های بدون راننده و امنیت دیجیتال کمک خواهد کرد.»

او ادامه داد: «این تلاش‌های اینتل برای پیروزی در بازار اینترنت اشیاء که در آن توانایی درک الکترونیکی و فهم تصاویر وجود دارد، راه را برای نوآوری بازکرده و فرصتی برای پیشبرد به وجود می‌آورد.»

دیویس توضیح بیشتری در مورد تکنولوژی آی‌تی‌سیز و تمرکز بر بینایی کامپیوتر‌ها داد، با این ادعا که این شرکت رکن اساسی ساخت سیستم‌های اینترنت اشیاء و وسایل نقلیه عادی خواهد بود.

او گفت: «بینایی کامپیوتری شامل روش‌های به‌دست آوردن، پردازش، تجزیه‌وتحلیل و درک تصاویر از دنیای واقعی به تصمیم‌گیر‌ آگاهانه و اقدامات خودکار است.»

او همچنین ادامه داد:‌ «تکنولوژی بینایی کامپیوتری(Computer vision) به‌سرعت در حال تبدیل به آینده‌ای با همه‌چیز هوشمند است، مانند وسایل نقلیه، سیستم‌های امنیتی و تصویربردای پزشکی مستقل و یا متصل به اینترنت.»

دیویس توضیح داد که اینتل رشد اینترنت اشیاء در سه فاز مجزا را می‌بیند که دو مورد نخست آن در حال حاضر محقق شده است.

او گفت: «اولین فاز، هوشمند کردن اشیاء روزمره است. دومین فاز، اتصال اشیایی که به اینترنت متصل نیستند با دستگاه‌های اتصال به کلود است؛ و فاز سوم، تنها در حالتی ظهور می‌یابد که ابزارها نیازمند اتصال دائم به اینترنت و هوش باشند تا بتوانند در صورت نیاز،به‌صورت آنلاین تصمیم‌گیری نمایند.»

او ادامه داد: «فاز سوم همان "دوران خودکار" است و یادگیری ماشین و بینایی کامپیوتری برای دستگاه‌های حساس، کاملاً حیاتی خواهد شد.»

تصاحب شرکت آی‌تی‌سیز توسط اینتل تنها یک ماه پس از خرید شرکت یوگی‌تک است، شرکتی که اعتبار امنیتی تراشه‌های مورداستفاده در روبات‌ها، خودروهای بدون راننده و دیگر دستگاه‌های مستقل را افزایش می‌دهد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.