about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت تراشه‌ساز اینتل، به‌تازگی شرکت آی‌تی‌سیز را که در زمینه Computer Vision فعال است از آن خودساخته و در تلاش برای حضور بیشتر در بخش‌های اینترنت اشیاء و خودروهای بدون راننده است.

داگ دیویس، معاون ارشد رئیس و مدیرکل بخش اینترنت اشیاء در این شرکت، در یک پست در وبلاگ خود اعلام کرده است: «آی‌تی‌سیز به ایجاد برنامه‌های کاربردی یادگیری عمیق برای خودرو‌های بدون راننده و امنیت دیجیتال کمک خواهد کرد.»

او ادامه داد: «این تلاش‌های اینتل برای پیروزی در بازار اینترنت اشیاء که در آن توانایی درک الکترونیکی و فهم تصاویر وجود دارد، راه را برای نوآوری بازکرده و فرصتی برای پیشبرد به وجود می‌آورد.»

دیویس توضیح بیشتری در مورد تکنولوژی آی‌تی‌سیز و تمرکز بر بینایی کامپیوتر‌ها داد، با این ادعا که این شرکت رکن اساسی ساخت سیستم‌های اینترنت اشیاء و وسایل نقلیه عادی خواهد بود.

او گفت: «بینایی کامپیوتری شامل روش‌های به‌دست آوردن، پردازش، تجزیه‌وتحلیل و درک تصاویر از دنیای واقعی به تصمیم‌گیر‌ آگاهانه و اقدامات خودکار است.»

او همچنین ادامه داد:‌ «تکنولوژی بینایی کامپیوتری(Computer vision) به‌سرعت در حال تبدیل به آینده‌ای با همه‌چیز هوشمند است، مانند وسایل نقلیه، سیستم‌های امنیتی و تصویربردای پزشکی مستقل و یا متصل به اینترنت.»

دیویس توضیح داد که اینتل رشد اینترنت اشیاء در سه فاز مجزا را می‌بیند که دو مورد نخست آن در حال حاضر محقق شده است.

او گفت: «اولین فاز، هوشمند کردن اشیاء روزمره است. دومین فاز، اتصال اشیایی که به اینترنت متصل نیستند با دستگاه‌های اتصال به کلود است؛ و فاز سوم، تنها در حالتی ظهور می‌یابد که ابزارها نیازمند اتصال دائم به اینترنت و هوش باشند تا بتوانند در صورت نیاز،به‌صورت آنلاین تصمیم‌گیری نمایند.»

او ادامه داد: «فاز سوم همان "دوران خودکار" است و یادگیری ماشین و بینایی کامپیوتری برای دستگاه‌های حساس، کاملاً حیاتی خواهد شد.»

تصاحب شرکت آی‌تی‌سیز توسط اینتل تنها یک ماه پس از خرید شرکت یوگی‌تک است، شرکتی که اعتبار امنیتی تراشه‌های مورداستفاده در روبات‌ها، خودروهای بدون راننده و دیگر دستگاه‌های مستقل را افزایش می‌دهد.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.