about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

اینترنت موبایل در تمام دنیا لوکس و گران است

مدیر عامل ایرانسل درگفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نرخ بالای اینترنت موبایل توضیح داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ بیژن عباسی آرند، مدیر عامل ایرانسل در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به زیاد بودن تعرفه بالای اینترنت برای معلمان و دانش آموزان گفت:  سرعت اینترنت خانگی  ما در ایران به نسبت اینترنت موبایل، پایین است و البته باید بدانیم که اینترنت موبایل در تمام کشورها یک اینترنت لوکس و گران است. ما در ایران روی اینترنت موبایل خیلی خوب کار کردیم و کیفیت و کیمت را ارتقا دادیم. 

عباسی آرند بیان کرد: دسترسی به اینترنت ثابت برای خانواده ها از لحاظ سرعت خوب نیست. استفاده از فیبر نوری باعث سرعت بالا و کیفیت بالا می‌شود اما ما در ایران هنوز داریم از سیم قدیمی استفاده می‌کنیم. البته شرکت مخابرات و ارائه دهندگان در تلاش برای توسعه این زیرساخت‌ها هستند اما هنوز سرعت کمی داریم. به همین دلیل است که تصور می‌شود اینترنت موبایل تعرفه بالایی دارد.

وی افزود: در رابطه با معلمین هم که برای بحث آموزش نیاز داشتند از ظرفیت‌های مختلف استفاده کنند نیاز به اینترنت داشتند و در همین راستا یک بسته ۲۰ گیگ هدیه به آن‌ها داده شد اما دانش آموزان چون وزارت آموزش و پرورش برنامه شاد را برای آن‌ها معرفی کرد ایرانسل برنامه شاد را رایگان کرد. هنوز مدرسه‌های دیگری هم هستند که از برنامه‌های دیگری به غیر از برنامه‌های شاد استفاده می‌کنند که ما پلت‌فرم دانا پلاس را در همین راستا معرفی کردیم که برای مدرسه‌ها با نرخ تعرفه‌ای وپایین‌تر استفاده می‌شود.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.