about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کمیسیون فدرال ارتباطات قوانین جدیدی تصویب کرده است که به ارائه‌ی همگانی اینترنت ماهواره‌ای موبایلی ارتباط دارند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) درحال تدوین چارچوب قانونی جدیدی است که به شرکت‌ها اجازه می‌دهد سرویس ارتباط ماهواره‌ای را مستقیماً در گوشی‌های هوشمند ارائه دهند. بر اساس گزارش ورج، افزون‌بر اسپیس‌ایکس و تی‌موبایل، شرکت‌های AST Spacemobile و Lynk نیز در پی ارائه‌ی چنین سرویسی هستند.

FCC اطلاعیه‌ای با محوریت قوانین پیشنهادی حوزه‌ی ارتباطات ماهواره‌ای منتشر کرده است تا توضیح دهد که شرکت‌ها چگونه باید مجوز دریافت کنند و اجازه‌ی استفاده از کدام طیف‌ها را خواهند داشت.

تمرکز اصلی قانون پیشنهادی کمیسیون فدرال ارتباطات، شرکت‌های حوزه‌ی ماهواره است که قصد دارند با اپراتورهای موبایلی وارد همکاری شوند و سراغ استفاده از طیف‌هایی بروند که در حالت عادی برای استانداردهایی مثل 5G رزرو می‌شوند. مزیت استفاده از این طیف‌ها، این است که گوشی‌های هوشمند می‌توانند بدون نیاز به سخت‌افزار اضافی مستقیماً با ماهواره‌ها ارتباط بگیرند. تی‌موبایل، اپراتور بزرگ آمریکایی، گفته است که از ماهواره‌های اسپیس‌ایکس استفاده خواهد کرد.

کمیسیون فدرال ارتباطات به‌دنبال دست‌یابی به «شبکه‌ای واحد» در آینده است، جایی که دستگاه‌ها بتوانند بدون اینکه کاربر متوجه شود، در بین سیگنال برج‌های مخابراتی و ماهواره‌ها جابه‌جا شوند.

این نخستین باری نیست که FCC برای برقراری ارتباط بین گوشی‌های هوشمند و ماهواره‌ها تلاش می‌کند. همزمان با آغاز آزمایش سرویس ماهواره‌ای AST Spacemobile و Lynk، کمیسیون فدرال ارتباطات چند مجوز مخصوص به این شرکت‌ها اعطا کرده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

هشدار
1404/02/15 - 11:54- آسیا

هشدار بنگلادش درمورد تشدید حملات سایبری

دستیار ویژه مشاور ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بنگلادش درباره حملات سایبری گسترده پیش از انتخابات هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.