about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

بررسی‌های موسسه گارتنر نشان می‌دهد شکل‌گیری اینترنت رفتارها مهم‌ترین روند فناورانه سال 2021 است. اینترنت رفتارها بر مبنای اینترنت اشیا شکل می‌گیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛  به نقل از زد دی نت، اینترنت رفتارها یا IoB با توجه به استفاده انسان‌ها از انبوهی از وسایل الکترونیک هوشمند مانند گوشی، ساعت‌ها و مچ‌بندهای هوشمند و غیره شکل می‌گیرد. ردگیری لحظه‌به‌لحظه زندگی انسان‌ها و کسب اطلاع از موقعیت مکانی و حالات چهره اشخاص و سلائق افراد و مرتبط کردن این داده‌ها به موقعیت جغرافیایی آن‌ها باعث می‌شود تا تصویری دقیق از رفتارها و حالات روحی و روانی انسان‌ها به‌صورت آنی به دست آید. بر اساس بررسی گارتنر تا سال 2025 نیمی از جمعیت جهان در معرض برنامه‌های تجاری یا دولتی مبتنی بر اینترنت رفتارها قرار می‌گیرند.
گارتنر هشدار داده که اینترنت رفتارها اگرچه ازنظر فناورانه قابل پیاده‌سازی است، اما مشکلات اخلاقی و اجتماعی ناشی از همه‌گیر شدن آن غیرقابل‌انکار است.

 تبعات اینترنت رفتارها

با پیشرفت اینترنت اشیا و افزایش داده‌هایی که با استفاده از اپلیکیشن ها در مورد اشخاص جمع‌آوری می‌شود، شرکت‌های تجاری و دولت‌ها می‌توانند انبوهی از اطلاعات را از هر فرد جمع‌آوری کنند. با پیوند زدن داده‌های به‌دست‌آمده از گوشی، لپ تاپ، دستیارهای صوتی، دوربین‌های خانه‌ها و خودروها شرکت‌ها می‌توانند از علائق مثبت و منفی، نحوه رای دادن، عادات خرید هر شخص و غیره اطلاعات دقیق جمع‌آوری کنند.
از این اطلاعات علاوه بر ارسال تبلیغات هدفمند می‌توان برای بررسی میزان کار آیی پیکارهای تبلیغاتی سیاسی، اجتماعی و غیره، بررسی لحظه‌به‌لحظه وضعیت بیماران، شخصی‌سازی سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌های مختلف استفاده کرد. سیاستمداران و شرکت‌های تجاری با کسب اطلاع از سلائق و علائق هر فرد می‌توانند برای تغییر عادات و رفتارهای اشخاص هم برنامه‌ریزی کنند تا آن‌ها به خرید کالاهای خاصی علاقه‌مند شوند یا به فرد خاصی در انتخابات رای بدهند. البته چنین رفتارهایی ممکن است از سوی برخی مخاطبان پس‌زده شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/02/18 - 16:01- آسیا

تقویت زیرساخت‌های امنیت سایبری تایوان در برابر چین

تایوان اعلام کرد که زیرساخت‌های امنیت سایبری خود را در برابر هکرهای تحت حمایت چین تقویت می‌کند.

آمادگی
1404/02/18 - 15:34- آسیا

آمادگی اندک شرکت‌های مالزی برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت امنیت سایبری سیسکو هشدار داد که تنها 3 درصد از شرکت‌های مالزیایی برای رویارویی با تهدیدات مبتنی بر هوش مصنوعی آمادگی دارند.

هک
1404/02/18 - 13:43- جرم سایبری

هک وب‌سایت‌های بریتانیا توسط هکرهای روسی

هکرهای طرفدار روسیه اعلام کردند که چندین وب‌سایت بریتانیایی از جمله شوراهای محلی را هدف قرار داده‌اند.