about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اینترنت ترکیه؛ در معرض حملات سایبری

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ بر اساس برخی گزارش‌ها، اینترنت ترکیه در خطر حملات گسترده‌ی سایبری، قرار دارد. این کشور مدعی است که از 4 سال گذشته تاکنون، در برابر حملات سایبری مقاومت کرده است.
برخی مسئولان این کشور اعلام کرده‌اند که حمله‌ی سایبری به ترکیه، پیچیده نیست ولی مهاجمان در تلاش هستند تا بیشترین خسارت را به وب‌گاه‌های ترکیه وارد کنند. نمونه‌ای از این حملات، اختلال سرویس توزیع‌شده (DDOS) است.
یکی از مهندسان دولتی ترکیه گفت: «ما باید ساختار اینترنتی خود را به‌صورت اساسی اصلاح کنیم تا هکرها نتوانند از ضعف آن استفاده کنند.» وی افزود ترکیه هنوز آماده‌ی مقابله با حملات نیست.
شایان‌ذکر است مرکز ملی پاسخگویی به حوادث سایبری ترکیه با تمهیداتی سعی کرده تا افراد خارج از این کشور، نتوانند به دامنه‌هایی که به.tr ختم می‌شوند، دسترسی پیدا کنند.
بعد از سقوط هواپیمای روسیه توسط این کشور، به نظر می‌رسد ترکیه با طرح این مسائل سعی می‌کند به دنیا القا کند که روسیه قصد دارد اینترنت ترکیه را موردحمله‌ی سایبری قرار دهد. شاهد این مدعا، اظهارت مهندس یادشده است که می‌گوید: «ما باید ارتش سایبری روسیه را که به‌سوی ما می‌آید، بشناسیم.» رسانه‌های روسی نیز گفته‌اند: هکرهای ترک، حملات DDOS علیه وب‌گاه اسپاتنیک روسیه، به راه انداختند.
البته ترکیه، تلاش می‌کند ضعف سایبری خود را با اتهام به سایر کشورها جبران کند. چندی پیش نیز این کشور، ادعا کرد حمله‌ی سایبری ایران به شبکه‌ی برق ترکیه، موجب آسیب و خسارت به این کشور شد.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد