about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اینترنت برای همه چیز

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ موج آینده اینترنت جهشی انفجارگونه در برقراری ارتباط میان افراد، فرایندها و اشیاء و وسیله‌ها را ایجاد خواهند کرد. به پیش‌بینی شرکت سیسکو، در دهه آینده این ارتباطات فرصتی به ارزش سرسام‌آور 19 تریلیون دلار برای بخش خصوصی و دولتی فراهم می‌کند.

به گفته تحلیلگران، بخش دولتی اغلب از شهرت خوبی درزمینه‌ی ورود به عرصه فناوری و نوآوری برخوردار نیست اما در حال حاضر در منطقه غرب آسیا سازمان‌های آینده‌نگری را می‌بینیم که اقدامات درخور توجهی در جهت بهبود کیفیت زندگی شهروندان انجام داده و به نتایج مثبتی رسیده‌اند.

درواقع، سازمان‌های بخش دولتی به واسطه‌ی دیدگاه، گستره فعالیت و اجرای اقدامات نوآورانه به‌عنوان الگویی برای بخش خصوصی، در زمره رهبران نوآوری در عرصه اینترنت برای همه چیز در سطح جهان به شمار می‌آیند.

بخش دولتی منطقه غرب آسیا به دلیل حجم و اندازه سازمان‌ها، تعداد افرادی که باید به آنان خدمات ارائه شود و مشکلاتی حادی که باید برطرف شوند، زمینه بسیار مناسبی برای توسعه فناوری اینترنت برای همه چیز است. اینترنت برای همه چیز، فرصت بی‌سابقه‌ای برای تحول بخش عمومی از جهت نحوه عملکرد و ارائه خدمات برای جوامع ساکن در منطقه غرب آسیا است.

بر اساس اطلاعات سایت شرکت ارتباطات زیرساخت، مشارکت میان بخش دولتی و بخش خصوصی، این چشم‌انداز را به واقعیت نزدیک می‌کند. سازمان‌های دولتی با انتخاب شرکای صاحب‌نظر و متخصص درزمینه‌ی فناوری اینترنت برای همه چیز می توانند بهتر از هر زمان دیگری از مزایای این فناوری در عرصه ارائه خدمات به مردم بهره برداری کنند.

منبع: ایسنا

تازه ترین ها
حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.