about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در قالب این طرح که Project Loon نام دارد سیگنال‌های4G LTE از بالن‌های در حال پرواز در ارتفاع 18 کیلومتری زمین برای استفاده ساکنان نقاط مختلف ارسال می‌شوند.
برای موفقیت این طرح باید هزاران بالن به طور مداوم در پرواز باشند تا پوشش سلولی موردنیاز به منظور دسترسی به اینترنت بی‌سیم ممکن شود. همچنین به دلایل اقتصادی و لجستیکی این بالن‌ها باید تا حداکثر مدت ممکن در آسمان باقی بمانند.
بالن‌های اولیه گوگل هم‌اکنون بیش از صد روز است که با موفقیت در جو زمین در حال گردش هستند و این بدان معناست که هدف اولیه گوگل برای اجرایی کردن طرح مذکور محقق شده است. بالن‌های یادشده به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به فعالیت خود در دمای منفی 60 درجه سانتی‌گراد هم ادامه می‌دهند. دمای هوا در ارتفاع 18 کیلومتری زمین معمولاً در همین حد و حتی کمتر است.
بررسی‌های مختلف در این زمینه در آزمایشگاه McKinley Climatic در پایگاه هوایی Eglin در فلوریدای آمریکا صورت گرفته است.
گوگل می‌گوید قبلاً به افراد زیادی برای کنترل و مدیریت این بالن‌ها نیاز بود که حال به تنها دو نفر کاهش یافته است. همچنین یک سیستم خودکار پرتاب بالن هم توسط این شرکت ابداع شده که مشکلات امنیتی و فنی قبلی را به حداقل رسانده است.

 

تازه ترین ها
افزایش
1404/02/16 - 17:55- آمریکا

افزایش حملات سایبری علیه آمریکا

بر اساس گزارشی جدید از شرکت امنیت سایبری ترلیکس، حملات سایبری علیه ایالات متحده در اوایل سال ۲۰۲۵ جهش چشمگیری داشته‌اند.

سوءاستفاده
1404/02/16 - 17:44- جرم سایبری

سوءاستفاده از ترس‌های تعرفه‌ای آمریکا

شرکت امنیت سایبری پروف پوینت که در زمینه تحلیل حملات تخصص دارد، هشدار داده که یکی از پرحجم‌ترین حملات ثبت‌شده در پایگاه داده‌ی تهدیدات آن‌ها، مربوط به کیت فیشینگی به نام CoGUI است.

استفاده
1404/02/16 - 17:05- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در روند دادرسی کیفری

وزارت دادگستری بریتانیا، هوش مصنوعی را برای رونوشت‌های رسمی از روند دادرسی کیفری بررسی می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.