about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

اینترنت امن؛ کلید اقتصاد سالم

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ آفریقای جنوبی با برگزاری اجلاس امنیت اطلاعات ITWEB اقدام به شناسایی آسیب‌های امنیت سایبری خود کرده و در تلاش است با استفاده از تجارب جهانی در زمینه امنیت سایبری به ارتقای توانمندی‌های خود بپردازد. خانم هلنگیو ماخیز (Hlengiwe Mkhize)، معاون وزیر ارتباطات و خدمات پستی آفریقای جنوبی، در این اجلاس عنوان کرد که اینترنت حیاتی‌ترین منبع در دسترس برای بهبود اجتماعی-اقتصادی ملت‌ها است و مهم‌ترین نقطه برابری ملت‌ها بوده و هر کس که آن را قبول نکند خطر عقب ماندن از جامعه جهانی او را تهدید می‌کند. هم‌زمان، جرائم اینترنتی قسمت اعظم چالش‌های آفریقای جنوبی را به خود اختصاص داده و امنیت سایبری نقش حساسی را در پیشرفت فناوری ارتباطات و اطلاعات این کشور بازی می‌کند. وی افزود: یک اینترنت امن برای سلامت اقتصادی یک کشور حیاتی است.
این مقام مسئول لازمه امن کردن فضای آنلاین را به‌کارگیری افرادی دانست که با سیاست‌های جرائم سایبری کمترین مخالفت را داشته باشند و همچنین برای مقابله با آن‌ها باید روی فناوری‌های در دسترس تمرکز کنند. وی با اشاره به راه‌اندازی مرکز ملی امنیت سایبری در اکتبر سال قبل، وعده داد که تغییراتی در امنیت فضای آنلاین و توسعه انواع فناوری‌های مفید ایجاد خواهد شد. خانم ماخیز در توضیح نحوه عملکرد مرکز امنیت سایبری عنوان کرد: این مرکز یک بستر رایج با دستور کار روشن است. دارای یک مرکز حسابرسی است و با یک دبیرخانه مستقل اداره می‌شود. هم‌زمان این مرکز به تقویت آژانس فناوری اطلاعات دولت (SITA) نیز می‌پردازد. وی اذعان کرد که بستری برای وحدت فعالیت‌های مراجع انتظامی و قانونی مانند وزارت دادگستری و وزارت ارتباطات در برخورد با جرائم سایبری وجود ندارد و دولت برای تحقق این امر، مرکز ملی امنیت سایبری را راه‌اندازی کرده است. این مرکز در چارچوب سیاست امنیت سایبری سال 2012 و در قالب بستری برای کمک به شهروندان برای استفاده از اینترنت به‌طور امن طراحی شد. این طرح توسط گروه‌های مختلفی از ذی‌نفعان مانند دولت، بانک‌ها و صنایع فناوری ارتباطات و مؤسسات علمی، طراحی شد.
به گفته ماخیز این مرکز به‌عنوان سامانه اطلاعاتی عمل خواهد کرد که به یافتن راه‌حل‌های تهدیدهای گوناگون و به‌روزرسانی بخش‌های مختلف با شرایط جهانی می‌پردازد.

هلنگیو ماخیز (Hlengiwe Mkhize)

 

مطالعه بیشتر درباره اجلاس  ITWEB 2016 :

مجرمان سایبری و نوآوری در باج‌افزارها

ضعف آفریقای‌جنوبی در برابر حملات سایبری

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.