about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: اینترنت اشیا خط مقدم فناوری در مزرعه است و هوشمندسازی و اینترنت اشیا همیشه با هم فعالیت می‌کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، حمید به‌نگار، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان در دومین روز اینوتکس ۲۰۲۲ در بخش ایستگاه آینده درباره کشاورزی هوشمند گفت: تقریباً ۸۵ درصد مواد غذایی در داخل کشور تولید می‌شود، ۲۵ درصد صادرات غیرنفتی از تولیدات کشاورزی است و ۱۴ درصد از سهم تولید ناخالص داخلی در حوزه کشاورزی است.

وی با بیان اینکه تنها ۳۷ درصد قیمت موادغذایی تولید شده به کشاورز می‌رسد، اظهار کرد: تقریباً ۱۵ میلیارد دلار معادل غذای سه کشور دورریز مواد غذایی در ایران است.

به نگار گفت: یک سیستم هوشمند کشاورزی داده محور است و داده‌های حاصل از سنوات گذشته مزرعه تجمیع شده، به وسیله هوش مصنوعی دسته بندی می‌شود، بعد الگوها استخراج می‌شود، براساس الگوها پیش‌بینی‌ها انجام می‌شود و سپس براساس پیش بینی‌ها توصیه‌ها صادر می‌شود.

وی افزود: هر دفعه که سیستم اجرا می‌شود، سرعت یا دقت یا امنیت کار افزایش پیدا می‌کند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان درباره فناوری‌های نویی که امروز در کشاورزی کاربرد دارد، گفت: اینترنت اشیا خط مقدم فناوری در مزرعه است و هوشمندسازی و اینترنت اشیا همیشه با هم فعالیت می‌کنند و از یکدیگر جدا نیستند.

وی اظهار کرد: بلاکچین می‌تواند بهبود زنجیره تأمین را از لحظه تولید محصول مدیریت کند و با یک اسکن بارکد تمام اطلاعات مربوط به آن محصول کشاورزی را می‌توان در یافت کرد که در این زمینه دولت می‌تواند در حکمرانی خود دقت را افزایش دهد، مصرف‌کننده خرید را مدیریت و تولیدکننده برنامه کاشت داشته باشد.

به نگار بیان کرد: یکی دیگر از فناوری‌هایی که در کشاورزی برای علاقه مندان فناوری می‌تواند جذاب باشد، موضوع بیگ دیتاها است.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان افزود: در حوزه کشاورزی مداربسته مانند پرورش‌های متراکم آبزی پروری یا گلخانه‌ها سیستم‌های AR، VR و XR کاربرد دارند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه موضوع ربات‌های کشاورز امروز یکی از مسائل مهم کشاورزی است، گفت: در دنیا این موضوع کاملاً جا افتاده است که در ایران نیز حدود ۴ تا ۵ سال دیگر موضوع رباتیک در کشاورزی به نتیجه می‌رسد.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.